HTML

FTCszurker

Aki tunya vagy túl jószívű, az a pályán nem él meg. (Albert Flórián)

BLiga 2012/13

Fradi elsó o. bajnoki gólok (1901- )

6463 (2011.11.29.)

GA

Deresedő halántékú atyánk izent

2011.09.19. 18:22 GreenBP

Az MNV beperelte az elmaradt stadionfelújítás miatt az Öreget, mire újra megszólalt az ügyünkben. Aszem az Újonc nevű fórumozónak igaza van, mert mostohaapánk üzenetét valóban terjengősen és rosszul ültették át a mi nyelvünkre:

"Szerintem rosszul fordították le az öreg üzenetét, az eredeti angol szöveg fordítása: kapjátok be a f*szomat!!!"

A fércfordítás szerint viszont Mekkéb közleménye így hangzik: 

"Úgy gondoljuk, hogy az MNV eljárása megalapozatlan, lévén, hogy tisztában van azzal, miszerint az FTC Labdarúgó Zrt. felett gyakorolt ellenőrzés és ezzel együtt az érintett ingatlanérdekeltségek használata ez év márciusában átszállt a Ferencvárosi Torna Club (FTC) részére.” – áll abban a közleményben, amelyet McCabe hétfőn juttatott el az MTI-hez.
Az MNV Zrt. mint eladó és az Esplanade Kft. mint vevő 2008. április 9-én adásvételi szerződést kötött az Üllői úti Fradi-pálya ingatlanaira vonatkozóan. Az adásvételi szerződésben a vevő vállalta, hogy a meglévő stadiont – az adásvételi szerződés megkötésétől számított 2 éven belül – legalább 1,2 milliárd forint plusz áfa bekerülési értéken, a FIFA és az UEFA minimális előírásainak megfelelően felújítja. A felújítási kötelezettség teljesítésére vállalt határidő 2010. április 9-én eredménytelenül, vagyis anélkül telt el, hogy az Esplanade Kft. késedelmét kimentette volna, vagy a felújítási kötelezettsége teljesítését megtagadta volna. A társaság el sem kezdte felújítási kötelezettsége teljesítését.
McCabe szerint ugyanakkor az FTC-nek olyan feltételekkel adták át az irányítást, ami után a stadionfejlesztéssel már nem nekik kell foglakozniuk: “Az FTC a megállapodást azzal a vállalással írta alá, hogy olyan adásvételi szerződést köt, melyben felelősséget vállal a stadionfejlesztés megvalósítására”

 

Szólj hozzá!

Címkék: ferencváros mccabe lil kim hajrá fradi! ulloi129

A bejegyzés trackback címe:

https://ftcsz.blog.hu/api/trackback/id/tr243238974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása