HTML

FTCszurker

Aki tunya vagy túl jószívű, az a pályán nem él meg. (Albert Flórián)

BLiga 2012/13

Fradi elsó o. bajnoki gólok (1901- )

6463 (2011.11.29.)

GA

Nyíl

2011.10.07. 09:28 GreenBP

Családban van úgy, hogy az ember néhány dologról nem beszél, mert finoman és nyugodtan nem tud, máshogy meg nem lehet, vagyis inkább nem szabad. Green Spirit, a focinews.com fórumozója, szép kísérletet tesz bizonyos dolgok kibeszélésére.

"Nyíl kívülről nagyon okos véleményeket tud mondani, lassan azonban tennie is kéne valamit imádott csapatáért. Az nem fog menni ebben a helyzetben, hogy mondom a sok “okos” gondolatot és kívülről végig nézem a csapat haldoklasat! Inkább akkor maradjon csendben, ne okoskodjon kívülről, azt mindenki tud! Tisztelem Tibort, őrjöngtem érte a lelátón, imádtam mint edzőt, de most a tévék fizetik az ő hatalmas megNyílvánulásait és ez sokszor zavar. Gyere Tibi, ne magadat nézd, most visszaadhatnál valamit abból a rengeteg csodás dologból, amit a Fraditól kaptál! Mutasd meg, hogy még mindig zöld a véred, nem fakult ki az évek során!"

El ne feledjem: elvertük Biatorbágyot, mint a ...

Szólj hozzá!

Címkék: ferencváros fradi nyíl hajrá fradi! focinews

A bejegyzés trackback címe:

https://ftcsz.blog.hu/api/trackback/id/tr393284380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása