HTML

FTCszurker

Aki tunya vagy túl jószívű, az a pályán nem él meg. (Albert Flórián)

BLiga 2012/13

Fradi elsó o. bajnoki gólok (1901- )

6463 (2011.11.29.)

GA

A béka segge alatt

2011.11.07. 08:54 GreenBP

Vége az ősznek. Ugyan két hét múlva már kezdődik is a tavasz, azért a fél szezon lement, bármennyire is forog tőle a gyomrunk, rá kell néznünk a tabellára.

Mi vagyunk a tízedikek. Mindössze két pontra az enbékettőtől, a meccsek felét elveszítve, négy nyamvadt győzelmet megszerezve, negatív gólkülönbséggel, a meccsenként egy rúgott gólos átlagtól is elmaradva: szégyen a szemre.

Mélyen vagyunk tehát nagyon, de sajnos, van még ez alatt is. Híven bizonyítja ezt egy poszt a Puruttyáról, amelyben egy Soros György nicknevű illető elképzelhetetlenül súlyosan emlékezik meg a császárról:

 „Már nem azért, de nap mint nap döglik meg rengeteg ember, focisták, szobafestők, cigányvajdák. És akkor mi van?(…) Ez kicsit gáz nem? Mármint... hú odabaszott húszévesen két gólt a kapuba, aztán száz év elteltével siratni kellene, mert minden máshoz sík hülye volt, csak focistának volt jó(...) Nyugodjon tehát Albert Flórián békében, még ha hülye is volt mint a segg, vagy emó volt, igazából leszarom. És ti?”

Jól csak a szívével lát az ember, tudjuk a rókától, de csekély vigasz ez annak, akinek a szíve helyén csak egy segg dobog.

 

Szólj hozzá!

Címkék: szégyen ferencváros fradi albert bohócliga puruttya hajrá fradi!

A bejegyzés trackback címe:

https://ftcsz.blog.hu/api/trackback/id/tr133360280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása