HTML

FTCszurker

Aki tunya vagy túl jószívű, az a pályán nem él meg. (Albert Flórián)

BLiga 2012/13

Fradi elsó o. bajnoki gólok (1901- )

6463 (2011.11.29.)

GA

Szezonvégi dühkitörés: levél a pokolból

2012.05.27. 12:18 GreenBP

Kedves nem tudom, hogy ki, aki ezt a blogot írod. Ilyenkor bezzeg egy szó sincs itt se, igaz, amikor világ szégyene van, olyankor most mindenki kussol?!

4:2 lever minket egy Paks!!! A tévében a szpíker minden különösebb izgalom nélkül nyugtázza mindezt, a képen életunt paksi lakosokat látunk, néhány drukker álmosan az ég felé dobja a karját. Itt tartunk. Meddig még????

A klub történetének egyik leghitványabb szezonja az idei, a valaha volt legtöbb vereséget gyűjtöttük be. Ez az év szinte csak a 2006-os kizáráshoz mérhető. Borzalmas volt az egész. A szpíker meg azt mondja:

 “Ma rúgott 2 gólt a Fradi, és ezt önmagában értékelni kell”.

Le vagyunk sajnálva, mit sajnálva, le vagyunk köpve, hányva, szarva – mindez egyszerre.

 

De mi van, ha most örülnünk kéne? Mert, milyen jó érzés is az, hogy fordulókkal a vége előtt már tuti, hogy nem esünk ki, nyugodtan (és szarul) elalibizünk a 10-12. helyen. Lehet, jövőre becsülni fogjuk majd ezt is.

 Kubatov azt mondja, rendben van a stábunk, van szakmai koncepció. Ez így lehet, már abban az esetben, ha jövőre is mindenképpen a kiesés ellen szeretnénk harcolni és nem kis mákkal, többé-kevésbé neccesen, de bennmaradni Európa egyik leggyengébb bajnokságában. Ha ez a cél, akkor mindenképpen jó megoldás a jelenlegi teljes szakmai stáb. Nyilván szép munka elérni azt is, hogy a csereként beszálló középcsatárunk, ha disznónak teremtetett volna, akkor már vágósorba került volna rég – hát, milyen profi munka folyik nálunk?! Milyen edzések mennek, milyen futball ez???!! Vagy ez valami poén???

Hétről-hétre megaláztak minket. Az összes vezetőnek és edzőnek, akinek ebben a szégyenben benne volt a keze, elvileg mindnek takarodni kellene, de hogy egy se megy, hogy MINDENKI MARAD, az vicc, kabaré, agyrém!!!

Lehet mutogatni a Détári-féle tabellát, hogy így, meg úgy, Lajosszal ott lennénk a dobogósok mögött, - egy nagy a túróst, ugyanott vagyunk, ahol egyébként is, sehol. A helyezésünk, a játékunk, az erőnlétünk, a formánk, a taktikánk, minden nyilván azt mutatja, hogy meg kellett mindenképpen hosszabbítani jó előre a szerződését a teljes szakmai stábnak, vezetőedzőstül, másodedzőstül, erőnléti edzőstül. Vicc! Ennél kevesebbért komoly, mély fradista kötődéssel rendelkező szakembereket zavartunk el a vérvörös francba…

Vezetőink visszaélnek azzal, hogy a Fradi szurkolóinak szívéből nem lehet kiölni a csapat iránti elkötelezettséget, ez még az átkos 50-es években sem sikerült. Lebegtetnek minket, ígérgetnek mindenfélét, ide-oda ráncigálnak, napról napra átvernek (csak egy példa: átvilágítás…). Biztosan tudják, hogy mindezt megtehetik, mert a Fradi iránt érzett szerelmünk, az állandó reménykedés utáni vágyunk, vakká, bárgyúvá, manipulálhatóvá alakít minket.

Én azt mondom, hogy ez az egész aljas gyilkolás, amit velünk tesznek, kitervelten zajlik, évek óta. Sok erős embernek ugyanis éppen így jó a Fradi. Mert hiába mormolja mindenki azt maga elé a magyar fociban, hogy az NB1-ben szükség van egy erős Fradira, mert ez egészen egyszerűen nem igaz, pontosabban nagy valószínűséggel igaz, de ők egészen biztosan nem így gondolják. Csak Fradira van szüksége, nem erős Fradira, csak arra, hogy a klub növelje a nézőszámokat, a tévében és a vidéki helyszíneken. De erős Fradi nem kell senkinek, csak az, hogy világgá lehessen kürtölni, megint megalázták a Ferencvárost. De ezek a nyomorultak magukat is csak ámítják csak ezzel. Mert beöltöztethetem én Erdei Zsolt melegítőjébe a szomszédban lakó, 9 éves, vézna kiskölyköt, aztán szét is üthetem utána brutálisan, pépessé verhetem a fejét, attól én még l*fasz leszek, nem bokszoló.

 Hetek óta arra keresem a megfejtését annak, hogy Döme mivel szolgált rá, hogy egy Lakat Károly, egy Dalnoki Jenő, egy Novák Dezső, vagy, hogy csak egy Nyilasi Tibor helyére leülhessen. A tegnapi meccs után erre is választ kaphattam, amikor SPORT1 riporternője arról érdeklődött nagyszerű edzőnktől, hogy kik fognak a jövő évi játékoskeretből távozni. Döme lányos zavarában elárulta, amit persze eddig is sejtettünk mindnyájan, nem több ő, mint egy bólogató ember, aki mindent elvállal, csak, hogy a posztján maradhasson: nálunk a vezetőket kell megkérdezni hogy kik maradnak a jövő évben a Fradi játékosai. Akkor nálunk nem a nagyhírű, legmagasabb képzettséggel is rendelkező tréner szabja meg, hogy kikkel akar dolgozni, nem ő határozza meg, kiket tart erre teljességgel alkalmatlannak???? Ez botrány!!

 ”Jövő szezonban új csapatot kell építenünk ”
Ezt mondja Kubatov most is, és ezt mondta tavaly is, és ezt mondja majd jövőre is! Elnök úr, Ön tévedésben van, mert nem a szezonBAN, hanem szezonRA kell csapatot építeni! Én kérek elnézést…

Szólj hozzá!

Címkék: szégyen ferencváros fradi szurkolók bohócliga holtszezon hajrá fradi! paks ftc 4:2

A bejegyzés trackback címe:

https://ftcsz.blog.hu/api/trackback/id/tr654548838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása