HTML

FTCszurker

Aki tunya vagy túl jószívű, az a pályán nem él meg. (Albert Flórián)

BLiga 2012/13

Fradi elsó o. bajnoki gólok (1901- )

6463 (2011.11.29.)

GA

Holtszezon: Hát nem gyün senki se...

2012.06.11. 05:36 GreenBP

legalábbis eleddig. Bbalog fórumozó így borong:

Nagyszerű tett volt a vezetőségtől a kereskedelmi jogok visszaszerzése, nélküle eddig nem volt igazi kereskedelmi értéke a csapatnak, de:
Most megvan a bolt, a kirakat, de ideje lenne feltölteni értékes eladható árúval. Komoly csapatot kell létrehozni. Egyenlőre ez lenne a legfontosabb feladat még a stadiontól is. Hiába a kereskedelmi jogok, szép stadion, miegymás ha a csapat már bocsánat a kifejezésért de egy kalap szar. Ha továbbra is max. középcsapat lesz a Fradi, akkor kérem szépen az egész nem ér semmit. 3-4 ezer néző nem fog bevételeket hozni. A klub un. üzemi eredménye már most is veszteséges, a hiányt azért sikerült csökkenteni mert állami kötődésű cégek tettek be egyszeri összegeket, olyan ez mint a magánnyugdíjpénztár államosítása: egyszeri bevételi lehetőség, később nincs ilyen.

Ahhoz, hogy piaci alapon legyenek valós támogatói a csapatnak ahhoz eredményesség kell, bajnoki cím, kupagyőzelem. A Fradi még most is népszerű, de lassan kiöregszenek a szurkolók, a fiatalok közt már nem ilyen a helyzet. Még most is ha jó lenne a csapat kimenne fordulóként 12-13 ezer néző és ez generálná a pénzügyi bevételt is. Kellene egy szakmai igazgató végre valahára, nélküle manapság sehol a világon nem működik egy profi fociklub. Nem is értem, hogy nálunk miért nincs e poszt betöltve, teljesen értelmetlen. 6-8 válogatott szintű játékost kell igazolni nincs más megoldás. Ellenkező esetben tovább tart a középszerűseg és igazából hosszú távon megvan pecsételve a klub sorsa.

Szólj hozzá!

Címkék: szurkolók bohócliga holtszezon hajrá fradi! ulloi129.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ftcsz.blog.hu/api/trackback/id/tr104577911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása