HTML

FTCszurker

Aki tunya vagy túl jószívű, az a pályán nem él meg. (Albert Flórián)

BLiga 2012/13

Fradi elsó o. bajnoki gólok (1901- )

6463 (2011.11.29.)

GA

Apa, közelg. Csak a zöld, meg a fehér!

2012.07.23. 01:19 GreenBP

Szólj hozzá!

Csányitellizés

2012.07.09. 10:47 GreenBP

esv.jpg

A Fradi és az Újpest szurkolói közösen adtak ki közleményt a következő szezon sorsolását követően:

A csalódás és a felháborodás volt az első két érzés ami elfogott minket, az MLSZ Versenybizottságának a héten nyilvánosságra hozott sorsolását látva, főleg az után, hogy a labdarúgó szövetség kijelentette figyelme veszi a szurkolói igényeket a sorsolás elkészítésénél.

Arra már érkezett reakció az MLSZ részéről, hogy a Ferencváros miért nem mehet Siófokra az első fordulókban, gondolom egy újpesti kérdésre is csak egy hasonlóan semmitmondó, indoklás nélküli levél érkezne. De a Derbi augusztus 19-i, délutáni időpontja mellett nem mehetünk el szó nélkül.

Szólj hozzá!

Címkék: mlsz csányi sorsolás szurkolók balotelli fradi újpest onitisz

Sok boldogságot BZ!

2012.06.11. 12:13 GreenBP

Sokunk álmát váltotta a valóra derék, lejáró obsitú védőnk: elkötelezettségét is eléggé jól mutatja, hol is esküdött örök hűséget párjának.

Szólj hozzá!

Címkék: szurkolók bz holtszezon hajrá fradi!

Holtszezon: Hát nem gyün senki se...

2012.06.11. 05:36 GreenBP

legalábbis eleddig. Bbalog fórumozó így borong:

Nagyszerű tett volt a vezetőségtől a kereskedelmi jogok visszaszerzése, nélküle eddig nem volt igazi kereskedelmi értéke a csapatnak, de:
Most megvan a bolt, a kirakat, de ideje lenne feltölteni értékes eladható árúval. Komoly csapatot kell létrehozni. Egyenlőre ez lenne a legfontosabb feladat még a stadiontól is. Hiába a kereskedelmi jogok, szép stadion, miegymás ha a csapat már bocsánat a kifejezésért de egy kalap szar. Ha továbbra is max. középcsapat lesz a Fradi, akkor kérem szépen az egész nem ér semmit. 3-4 ezer néző nem fog bevételeket hozni. A klub un. üzemi eredménye már most is veszteséges, a hiányt azért sikerült csökkenteni mert állami kötődésű cégek tettek be egyszeri összegeket, olyan ez mint a magánnyugdíjpénztár államosítása: egyszeri bevételi lehetőség, később nincs ilyen.

Szólj hozzá!

Címkék: szurkolók bohócliga holtszezon hajrá fradi! ulloi129.hu

Busai: A keretből kb. 10 ember tudja, mi az, hogy Ferencváros

2012.05.29. 11:34 GreenBP

Szólj hozzá!

Címkék: video fradi holtszezon hajrá fradi! busai

Szezonvégi összegzés: Nó Fjúcsör

2012.05.29. 02:28 GreenBP

Szólj hozzá!

Címkék: humor ferencváros szurkolók hajrá fradi! osztályzatok

Szezonvégi tiszta hang: nézzünk szét a romokon

2012.05.28. 23:32 GreenBP

Gerig tiszta hangjára, az ulloi129.hu fórumáról, olyan szükségünk van, mint egy jó csatárra.

Végre befejeződött ez az egész, egy kis visszatekintést követően remélem sikerül hamar elfelejteni az egészet.

Az egész szezont összefoglalva több részre lehet bontani.

0. Bajnokság előtt
3 felkészülési és 3 EL meccsen 6 győzelem 12 rúgott és 3 kapott gól. A pályán már focira emlékeztető dolgokat láttunk, sokan álltak nagy reményekkel a bajnoksággal szemben. Ekkor még Oláh is ontotta a gólokat.

1. NB I-es szezonkezdet
Először egy 2-2-es döntetlen Kaposváron, majd az utolsó pillanatokban kétszer is elbukott meccs Aalesundban. Innentől mélyrepülés. Először még egy X összejött a végén már 9 emberrel játszó Diósgyőr ellen, majd az utána következő 8 NB 1-es meccsen 7 vereség, ahol egyedül egy darab 11-esből lőtt gólunk volt. Ez idő alatt csak a tök utolsó ZTE ellen jött ki egy 2-0.
Közben edzőcsere történt Prukner elment és Nagy ideiglenes két meccse után jött Détári.
A 11. forduló után 15. hely 5 ponttal abszolút kiesőhelyen voltunk, teljesen reménytelennek tűnt a bennmaradás.

Szólj hozzá!

Címkék: szégyen fradi szurkolók bohócliga hajrá fradi! ulloi129.hu gerig

Szezonvégi dühkitörés: levél a pokolból

2012.05.27. 12:18 GreenBP

Kedves nem tudom, hogy ki, aki ezt a blogot írod. Ilyenkor bezzeg egy szó sincs itt se, igaz, amikor világ szégyene van, olyankor most mindenki kussol?!

4:2 lever minket egy Paks!!! A tévében a szpíker minden különösebb izgalom nélkül nyugtázza mindezt, a képen életunt paksi lakosokat látunk, néhány drukker álmosan az ég felé dobja a karját. Itt tartunk. Meddig még????

A klub történetének egyik leghitványabb szezonja az idei, a valaha volt legtöbb vereséget gyűjtöttük be. Ez az év szinte csak a 2006-os kizáráshoz mérhető. Borzalmas volt az egész. A szpíker meg azt mondja:

 “Ma rúgott 2 gólt a Fradi, és ezt önmagában értékelni kell”.

Le vagyunk sajnálva, mit sajnálva, le vagyunk köpve, hányva, szarva – mindez egyszerre.

 

Szólj hozzá!

Címkék: szégyen ferencváros fradi szurkolók bohócliga holtszezon hajrá fradi! paks ftc 4:2

Szezonvégi értékelés: Détári és Lipcsei Peti proliszenszet kapott

2012.05.21. 20:31 GreenBP

 

Phejjj, mindkettőjük mesterremeke, de szépre sikeredett, tényleg...

Fenébe. Addig kellett volna Erasmussal elküldeni valahova amíg iskolás volt:D (gerafun, ulloi129.hu fórum)

 

Szólj hozzá!

Címkék: ferencváros fradi szurkolók bohócliga hajrá fradi!

derbi: 1:1 - a jelen, csupa kisbetűvel

2012.05.12. 17:33 GreenBP

rendben. a 10. játszott a 11. ellen, a bohócligában. ennyit a meccsről.  és szerintem is, maradjon döme, de legalábbis az a fazon mindenképpen, aki kezdőket összerakja nálunk. de azt az a alakot rúgják má' ki, a szezon végén, aki a cserékért felel. az elmehet a francba, meg az is, aki a kondiért, az edzettségért dolgozik. kassai meg, három ajándék 11-esből egyet csak befújt. a világ egyik legrosszabb szezonja. szegény, dini. vonuljon vissza és adják neki a kommunikációs igazgatói posztot. ősfradista és a 2000-es évek szimbóleuma. sajnos. lisztes legalább a 90-es éveké'. zsivó és pölő a jelen. meg a loki. pffheeejjjj...

 

Szólj hozzá!

Címkék: video szégyen ferencváros bohócliga hajrá fradi! újpest fradi

Nincs is Fradi

2012.05.05. 21:35 GreenBP

Így aztán blog sincs. Vagyizs az ulloi129-ről:

"Tisztelt Kubatov Úr!Valóban nem kell edzőt cserélni ha egyszer rosszul játszunk,de mi sajnos hetente egyszer rosszul játszunk…."

Szólj hozzá!

Címkék: szégyen ferencváros bohócliga ulloi129.hu

Nyitány: a verhetetlen konda

2012.02.27. 20:13 GreenBP

Családi körben sokan élénken vitatják, hogy a Loki elleni meccsek rangadónak tekinthetők-e egyáltalán, vagy csak egyszerű, mezei bohócliga meccseknek, amiknek, sajna, manapág (maévesség, maévtizedesség) akkor sincsen túl sok értelme, ha éppen megnyerjük őket. A magunk részéről szerényen emlékeztetnénk a kétkedő családtagokat arra, hogy jelenleg kábé a negyvenkettedik helyen vagyunk valahol, Kondásék meg az elsők. Amúgy meg, minden úgy van, ahogyan az Újonc nevű fórumozó bepötyögte volt.

"azért ez egy kicsit vicces. 2000 óta a Loki 5 bajnokságot nyert, most az idén valószínű behúzza a hatodikat is… Mi összekapartunk ugyanezen idő alatt kettőt, igaz közben 3 év alatt be kellett gyűjtenünk az összes nb2-es érmet. Közben az elmúlt 12 évben kaptunk tőlük 5-öst, 6-ost, 3-ast, mindenfélét, végignéztük, hogy BL csoport és EL csoport meccseket játszanak. Ezt mind mi csináltuk a mezőnnyel évtizedekig. A Loki a mi trónunkat bitorolja egy évtizede már, előlünk veszi meg a játékosokat, mi a rangadó, ha nem az, hogy az ő szájukat kenhetjük el???? A nem létező Vasas elleni meccsek? Az MTK (Nb2) elleni meccsek? A Honvéd (1245 szurkoló) elleni meccsek? Szerintem, bár fáj, attól még tény, a hazai bajnokságban nekünk 2-3 meccs rangadó: a Diósgyőr (tábora miatt), az Újpest (tradíció) és a Loki (trónbitorló) elleni meccsek."

 

Szólj hozzá!

Címkék: ferencváros fradi bohócliga ellenfélnéző hajrá fradi! ulloi129.hu

Előszezon: Amíg élek én, nem érdekel más...!!

2012.02.21. 23:17 GreenBP

Csak a sportfogadás!

 

Szólj hozzá!

Címkék: comment

Nikolic és a médiagecik

2011.11.29. 22:32 GreenBP

Mit tudom én, hogy Nikolic jön-e hozzánk, vagy sem, ám a világmindenséggel és ezzel kapcsolatban is, egy Machine nevű fórumozó, igen bölcsnek mutatkozik. 

„Na, akkor ugorjunk neki:

Íme, az iskolapéldája annak, hogy születnek meg vágyaink, és saját elképzeléseinket - nem vagyok naív - megvalósulásuk hiányában, hogyan fogjuk számon kérni Kubatovon.
Lássuk:

1. Laci szurker beírt a FB-ra:

“Tisztelt Elnök Úr!
Nikolics Nemanja csak cserekén játszik a Videotonban nálunk kezdő lehetne van rá pénz h megszerezzük jó vétel lenne. válaszát előre is köszönöm.”
Kubi válasza:Nincs :-(

Laci:-sehogy sem tudunk rá keríteni pénzt?
Kubi:-Laci! Nálam jobban senki sem szeretné…

(Nyilván: szeretné, ha lenne rá pénz, de NINCS)

2. Lehozza a “másik oldal”, hogy Kubi szeretné Nikót (Ki nem?)

3. A popsifoci, aki nyilván árgus szemekkel vizslatja a nagyobb szurker oldalakat lehozza “Kubi Nikolicot akarja”.

4. Ü129 átveszi a popsi hírét.

5. Folytatás: Nikó minden valószínűség szerint nem fog jönni, de lehet parasztvakítást kiáltani, hazug vezetőségezni, pártállamozni… Emiatt pro és kontra egymásnak ugrani.
Én kihagynám. Ésszel má, b@sszameg!”

Előre!

Szólj hozzá!

Címkék: machine fradi szurkolók nikolic hajrá fradi! ulloi129.hu

A béka segge alatt

2011.11.07. 08:54 GreenBP

Vége az ősznek. Ugyan két hét múlva már kezdődik is a tavasz, azért a fél szezon lement, bármennyire is forog tőle a gyomrunk, rá kell néznünk a tabellára.

Mi vagyunk a tízedikek. Mindössze két pontra az enbékettőtől, a meccsek felét elveszítve, négy nyamvadt győzelmet megszerezve, negatív gólkülönbséggel, a meccsenként egy rúgott gólos átlagtól is elmaradva: szégyen a szemre.

Mélyen vagyunk tehát nagyon, de sajnos, van még ez alatt is. Híven bizonyítja ezt egy poszt a Puruttyáról, amelyben egy Soros György nicknevű illető elképzelhetetlenül súlyosan emlékezik meg a császárról:

 „Már nem azért, de nap mint nap döglik meg rengeteg ember, focisták, szobafestők, cigányvajdák. És akkor mi van?(…) Ez kicsit gáz nem? Mármint... hú odabaszott húszévesen két gólt a kapuba, aztán száz év elteltével siratni kellene, mert minden máshoz sík hülye volt, csak focistának volt jó(...) Nyugodjon tehát Albert Flórián békében, még ha hülye is volt mint a segg, vagy emó volt, igazából leszarom. És ti?”

Jól csak a szívével lát az ember, tudjuk a rókától, de csekély vigasz ez annak, akinek a szíve helyén csak egy segg dobog.

 

Szólj hozzá!

Címkék: szégyen ferencváros fradi albert bohócliga puruttya hajrá fradi!

R.I.P. Albert Flórián!

2011.10.31. 14:35 GreenBP

Albert volt, Albert lesz, míg a Földön ember lesz.

Szólj hozzá!

Címkék: ferencváros fradi albert

Csak nyerünk és nyerünk és nyerünk...

2011.10.30. 23:06 GreenBP

Cefet idők: három győzelem zsinórban, oszt már be is kell rúgni. Ünnepeljünk iszonyúan! Pölőt a kormányba!

Warrior Says: Na még egyszer. Szeretlek Erzsi haver vagy János csapat csak egy van a FERENCVÁROS!!!!! A női nevet mindenki helyettesítse be a kedvese nevével.

adamka: hacsak nem Eufrozina,vagy Anasztázia. Akkor nem jön ki a szótagszám. Valamirevaló fradistának egyszótagú nevű babája van.

toot: Az erzsi sem egyszótagú, de még csak nem is kétszótagú név… :DDD

adamka: Tényleg,b..ameg:D

Újonc: na jó, ha nem kettő akkor mennyi??? XD

 

Szólj hozzá!

Címkék: humor ferencváros fradi szurkolók bohócliga hajrá fradi! ulloi129.hu

Ferencváros - Úttest 3:0

2011.10.23. 12:18 GreenBP

A tegnapi diadal még a távoli keletre szakadt Onitisz barátunknak is újra ihletet adott. Még kettővel lógunk. Amúgy, Pölő RULEZ!

Szólj hozzá!

Címkék: orbán eu ferencváros fradi bohócliga hajrá fradi! fradi újpest onitisz fradi újpest 3:0

Nagy T. szerint a világ

2011.10.10. 11:46 GreenBP

"...nagyon sok helyről jöttek a labdarúgók, igazi multikultúra az öltöző..."

 

Szólj hozzá!

Címkék: ferencváros fradi nagy tamás hajrá fradi! pécsi napilap

Nyíl

2011.10.07. 09:28 GreenBP

Családban van úgy, hogy az ember néhány dologról nem beszél, mert finoman és nyugodtan nem tud, máshogy meg nem lehet, vagyis inkább nem szabad. Green Spirit, a focinews.com fórumozója, szép kísérletet tesz bizonyos dolgok kibeszélésére.

"Nyíl kívülről nagyon okos véleményeket tud mondani, lassan azonban tennie is kéne valamit imádott csapatáért. Az nem fog menni ebben a helyzetben, hogy mondom a sok “okos” gondolatot és kívülről végig nézem a csapat haldoklasat! Inkább akkor maradjon csendben, ne okoskodjon kívülről, azt mindenki tud! Tisztelem Tibort, őrjöngtem érte a lelátón, imádtam mint edzőt, de most a tévék fizetik az ő hatalmas megNyílvánulásait és ez sokszor zavar. Gyere Tibi, ne magadat nézd, most visszaadhatnál valamit abból a rengeteg csodás dologból, amit a Fraditól kaptál! Mutasd meg, hogy még mindig zöld a véred, nem fakult ki az évek során!"

El ne feledjem: elvertük Biatorbágyot, mint a ...

Szólj hozzá!

Címkék: ferencváros fradi nyíl hajrá fradi! focinews

Deep Space IX.

2011.09.29. 11:33 GreenBP

Abdi visszajöhet, úgy látszik Kedves Vezetőnk belátta nem az a baj, hogy Lóri kapott egyet Abditól, sokkal inkább az, hogy nem kapott eleget. Vagy egyszerűen csak aláírta az ekhós szerződését és mellékbüntetésként kitakarította az albérletét. Rögtön fasza kis performenszen találta magát: a GM a nyílt edzést úgy fogta fel, hogy nyíltan elbeszélgetett közben a játékosokkal.

Ahogy az Újonc nevű fórumtag látja:

"Mindenkinek igaza van. A szar is le van szarva."

Itt meg GM közleménye a tegnapi incidenssel kapcsolatban:

Szólj hozzá!

Címkék: ferencváros fradi szurkolók gm hool hajrá fradi! abdi

Deresedő halántékú atyánk izent

2011.09.19. 18:22 GreenBP

Az MNV beperelte az elmaradt stadionfelújítás miatt az Öreget, mire újra megszólalt az ügyünkben. Aszem az Újonc nevű fórumozónak igaza van, mert mostohaapánk üzenetét valóban terjengősen és rosszul ültették át a mi nyelvünkre:

"Szerintem rosszul fordították le az öreg üzenetét, az eredeti angol szöveg fordítása: kapjátok be a f*szomat!!!"

A fércfordítás szerint viszont Mekkéb közleménye így hangzik: 

Szólj hozzá!

Címkék: ferencváros mccabe lil kim hajrá fradi! ulloi129

Győr után: ötös

2011.09.19. 11:46 GreenBP

Történelmi időket élünk: minden idők legrosszabb első 9 fordulóján vagyunk túl.

Szólj hozzá!

Címkék: szégyen ferencváros bohócliga hajrá fradi!

Halló, Lajos! Hal olajos...

2011.08.30. 16:50 GreenBP

 

A nap kérdése nem tudom honnan: vajon Kubatov urat is körberöhögik a kollégák minden hétfő reggel, amikor a melóba beér?  Amúgy közben Koncilia rémálma lett a főnök nálunk, (és egyre mocsokabbá válunk...), - és dühösek az ultrák is, hát persze, jön az ősz, kezdődnek a tüntetések . Az 1. ponthoz annyit, hogy a petíciót (szerintem) még a mai sajtótáj előtt fogalmazták meg. 

"Szerda (08.31) este 7-kor tüntetés a székház előtt

Amennyiben alábbi igényeink nem teljesülnek, vagy nem úgy, ahogy mi azt elvárjuk, illetve úgy érezzük, hogy süket fülekre találtunk, október 1-je után minden erőnkkel a jelenlegi vezetőség eltávolítása érdekében fogunk fellépni.
Vegyék végre komolyan a szurkolók szavait és ne játszanak a végletekig a türelmünkkel!

FRADISTÁK!

Úgy érezzük ismét eljött az idő, hogy közös tüntetés formájában emeljük fel hangunkat Klubunk jelenlegi helyzete és a Vezetőség hozzáállása ellen, ezért szerdán (2011. augusztus 31.) 19:00-tól békés demonstrációra hívunk MINDEN Ferencváros szurkolót a Klubunk székháza elé.

A megmozdulás végén – amennyiben lesz rá módunk – petíciót fogunk átnyújtani a Vezetőségnek.

A petíció tartalma:

MIT KÍVÁN A FRADI TÁBOR?
Legyen erkölcs, erő és egyetértés!

1. Minőségi igazolásokat, fiatal magyar játékosokat, Ferencvároshoz méltó edzőt!
2. Átlátható gazdálkodást!
3. Az átvilágítás eredményének nyilvánosságra hozatalát!
4. A „régi gárda” elszámoltatását!
5. A Klub tulajdonviszonyainak tisztázását!
6. Új (valódi) szponzorokat!
7. Az utánpótlás újjászervezését, tartalék/ifi vagy FFC meccseket az NB1-es mérkőzések előtt az Albert Stadionban!
8. A szurkolók megbecsülését, szemben a jelenlegi szemlélettel, ahol sokszor bűnözőkként állítanak be minket!
9. Klubvezetés határozott fellépését a klub és a szurkolók érdekeit sértő törvények, rendelkezések és intézkedések ellen!
10. A szurkolói igények meghallgatását, folyamatos és őszinte párbeszédet!
11. A szurkolói kártyarendszer eltörlését!
12. Emberi körülmények megteremtését a stadion lelátóján, büféjében és az illemhelyiségeiben!

SZERDÁN MINDENKI A SZÉKHÁZHOZ!

B-Közép (Green Monsters, FSzSz)"

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: tüntetés ferencváros szurkolók gm fszsz détári petíció hajrá fradi!

Anonymus 2011 - Vasas - Szünet

2011.08.28. 19:02 GreenBP

Ma nem játszunk rosszul.

De igen.

Szólj hozzá!

Címkék: bohócliga vasas fradi ulloi129.hu