HTML

FTCszurker

Aki tunya vagy túl jószívű, az a pályán nem él meg. (Albert Flórián)

BLiga 2012/13

Fradi elsó o. bajnoki gólok (1901- )

6463 (2011.11.29.)

GA

Illegitim első osztály ééééé, illegitim első osztály óóóó - a Vasas jön!

2010.03.23. 00:45 GreenBP

Nem nyomultunk még előrébb három helyet, a 2005/2006-os bajnokság végeredménye látható a táblázaton. Száz év múlva, egy hétdimenziós kvízműsorban remek bemelegítő kérdés lesz majd: a másodosztály Keleti csoportjának első fordulójában, a tabellán látható csapatok közül, melyik fogadta a Jászapátit? Azzá válasz, vagyis a 15. helyen záró Vasas, vagyesetlegabbé, a 6. helyre befutó brigád, azaz a Ferencvárosi TC? A férfinő műsorvezető segít: 15 ezren voltak kinn, még Orr Bán is a hazai csapat sálját öltötte magára, pedig az első osztályú csapatok közül hivatalosnak tekinthető formában, csak az amúgy visítva bennmarad Rákospalotai EAC tiltakozott.

BLiga 2005-2006. végeredmény

 

1 Debreceni VSC-AVE Ásványvíz

68 pont

2 Újpest FC

65

3 FC Fehérvár

64

4 MTK Budapest FC 

60

5 Csőszer FC Tatabánya-Auto Trader

41

6 Ferencvárosi TC

41

7 Kaposvári Rákóczi FC

37

8 Diósgyőri VTK

37

9 Győri ETO FC

36

10 FC Sopron

35

11 Zalaegerszegi TE FC

35

12 Pécsi Mecsek FC

33

13 Budapest Honvéd FC

33

14 Rákospalotai EAC

26

15 Vasas SC

25

16 Lombard Pápa Termál FC

22

Nem, nem a Vasas. A 2005/2006-os szezon már egyébként is fos volt, a hatodik hely tragédiának, hatalmas szégyennek tűnt (az is volt), siralmas, hogy idén már éppen ez a Fradi álomszerű célja, egy ötödik hellyel a seggünket verdesnénk a földhöz egyenesen. Jó, persze, újoncként nem rossz, meg aztán az se rossz rizs, hogy Mekkébék másfél év alatt máris oda térnek vissza, ahol a drága jó Furulyás bácsiék abbahagyták. Pedig három éve messze nem önként és annál is kevésbé igazságosan ugrottunk be a derék répaföldiek helyére, igaz, azért saját jogon húztunk rá még plusz két évet, baszakodtunk a Stade Makóban, az Old Ceglédben, egyszer még, aszem, a Nou Vecsésben is voltunk. Nem állíthatom, mert nem tudom, hogy a kizárásunkat a Vasas fejesek saját maguk intézték el, de tény, mióta a piros-kék bojzt nem fenyegeti a másodosztály réme, évről évre megkönnyebbülhettek az eladósodott, gazdasági összeomlás szélére jutó csapatok, a kieső helyen végzők, a dolgok természetes rendje szerint, mindig mehettek a picsbe.  Idén van rá esély végre, hogy a negyedik illegitim szezonját lehúzó Vasas újra megjelenjen a selejtes zónában, ezért nekünk mindenekelőtt alaposan el kell picsáznunk őket, utána pedig nagyon sürgősen ki kell fizetnünk a számláinkat, ide értve minden rezsit, adót, járulékot. Hiába mondták már a régi görög szurkolók is, hogy senki nem léphet kétszer ugyanabba a folyóba, mert mi azért elég jól tudjuk, hogy de. Amúgy, érezhető egy kis izgalom a táboron, a Vasas szinte lilás árnyalatot kapott már a szemünkben, biztos erre gondolt annak idején a fürdőgatyás róka, amikor azt mormolta, hogy csak jót akarnak nekünk az alázással, az örökrangadó úgyis megkopott, csinál nekünk egy új hú, de presztízs meccset. Már látni, jövőre utcai harcok lesznek a Gyirmót-Pápa ütközet után.

 

Szólj hozzá!

Címkék: humor pápa mlsz szégyen ftc ferencváros fradi vasas kizárás gyirmót bohócliga ellenfélnéző fradi vasas 2005/2006

A bejegyzés trackback címe:

https://ftcsz.blog.hu/api/trackback/id/tr31861272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása