HTML

FTCszurker

Aki tunya vagy túl jószívű, az a pályán nem él meg. (Albert Flórián)

BLiga 2012/13

Fradi elsó o. bajnoki gólok (1901- )

6463 (2011.11.29.)

GA

BLiga 3. forduló: Ferencváros - Honvéd 1:3 Egyszerűen senkik vagyunk, hej...

2010.08.15. 23:09 GreenBP

Enbékettő keleti csoport, nyugati csoport, keleti csoport! Ez olyan méltatlanul szar játék volt, hogy írni is megalázó róla. Nagy ferencvárosi pofára esés op. 124., vezényel Prukner László. A mester biztosan valami olyasmit mond majd, hogy még jókor jött a pofon, meg hogy egy-két játékos azt hiszi, elég, ha csak kifut a pályára. Pedig az is hülye, aki rövidpasszos játékkal megy előrefele, oszt amikor meg odaér, újra és újra rádöbben, elöl nincsen senki. Panaszkodik, hogy nincs csatár, aki meg van, kölcsönadja az ellenfélnek, had tanuljon ott, a másikat meg, a botlábú Pölőt, a kettőben égeti Baján. Tavaly a kapuban és védelemben voltunk meg, a nyári felkészüléssel ezt is sikerült szétütni eddig, gratulálok. Az biztos: ha Kukás áll a kapuban, az első gól nincs. Juniort a mentő viszi el, lehet, hogy a metróaluljáróból kell darabokban összehordani (akkor a második gól sincs, ugye), de a labda Lajosé, százból százszor, nemhogy kettőből nullaszor, a faszom. Hogy van az szlovénül, hogy hülye vagy, Ranilovic? A Ranilovicot tudom... És bármekkora profi is Heinz, láthatóan nem tesz jót a a harci kedvének, hogy tudja, akkor is a kezdőcsapat tagja lenne, ha talajrészegen járna le edzeni, böfögve a felüljáróra rugdosná a labdákat, közben a Tanár úr családjáról obszén dalokat dudorászna csehül. Rósának meg a második félidőre beküldhettek volna egy széket. Takarodjatok... nyerni fehérvárra. 

 

A lelátóról (1-es: Senki - 10-es: Gera):

Ranilovic 4 – Balog 5, Csizmadia 4, Tutoric 5, Junior 3 – Andrezinho 5, Józsi 3, Maróti 5,  Stanic 4-2=2 – Rósa 4 – Heinz 5

Csere: Rodenbücher 5, Kulcsár 5, Abdi 4

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: szégyen heinz fradi szűcs lajos bohócliga prukner rósa osztályzatok fradi honvéd 1 3 pölöskey ranilovic

A bejegyzés trackback címe:

https://ftcsz.blog.hu/api/trackback/id/tr912224459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása