HTML

FTCszurker

Aki tunya vagy túl jószívű, az a pályán nem él meg. (Albert Flórián)

BLiga 2012/13

Fradi elsó o. bajnoki gólok (1901- )

6463 (2011.11.29.)

GA

Nyíl szerint jók lehetünk

2010.02.25. 13:29 GreenBP

"A Fradi is csatlakozni fog az élmezőnyhöz azzal, hogy most jobban sikerültek az igazolások. Itt is azt lehet elmondani, hogy ha jól sikerül a rajt, nyernek egy-két meccset és megnyugodnak a kedélyek, akkor a szurkolók, a vezetők és a csapat is egyfelé megy majd. Amióta világ a világ, a Fradinál mindig az volt, hogy ha nem voltak eredmények, akkor szekértáborok alakultak ki, de most azt hiszem, hogy csatlakozni fognak az élbolyhoz."

(forrás: Pepsifoci.hu, 2010.02.25.)

Előszőr is, mint mindig, amikor a nagy Nyilasiról van szó, le kell szögezni: Nyilasitibi! Nyilasitibi! Nyilasitibi! Valamint: Bólints Tibi! Bólints Tibi! Bólints Tibi! A legjobb az lenne, ha felkérné valaki tőlünk, akárminek, ha másnak nem, mondjuk, utánpótlási alaligazgatónak, vagy játékosmegfigyelési főosztályvezetőnek, oszt arra bólintana már rá. De jósnak nem alkalmaznám Tibit, erre, csak erre az egy posztra, ne pályázzon! Az őszi rajt előtt is biztos volt benne, hogy jók leszünk, bajnokesélyesként emlegetett minket, aztán pontosan 1 fordulón át voltunk erősek, utána bohóckodtunk az egész szezonon át, Jobbára csak perceink voltak, vagy még azok se. Persze, nem akarom én semmiképpen Nyilasit mindezért basztatni, főleg mert én is hasonlóképpen gondolkodtam tavaly nyáron is, és nagyjából ugyanazt érzen most is a szezonkezdet előtt, mint Nyíl. Berki ide, szurkolói feszkók oda, továbbra sem túl acélos keret meg bárhova, le kell verni mindenkit, mint vak a poharat. Végül is a Fradiról van szó és mi Fradi szurkerek vagyunk.

Már csak 2 nap. Hajrá Fradi, abcúg Retteghy!

Szólj hozzá!

Címkék: fradi nyilasi hajrá fradi!

A bejegyzés trackback címe:

https://ftcsz.blog.hu/api/trackback/id/tr711789409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása