HTML

FTCszurker

Aki tunya vagy túl jószívű, az a pályán nem él meg. (Albert Flórián)

BLiga 2012/13

Fradi elsó o. bajnoki gólok (1901- )

6463 (2011.11.29.)

GA

BLiga 18. forduló: FTC-Nyíregyháza 0:0 Broáááááááááffffffffff

2010.03.12. 22:16 GreenBP

Hogy mennyire kilátástalan helyzetben vagyunk, jól mutatja, hogy a tökutolsó Nyíregyháza ellen, 90 percen keresztül, alig-alig tudtunk összehozni két-három lendületes, megkomponált támadást, pedig a drága jó tirpákok pontosan olyan kutyaütők voltak, mint ahogyan azt a tabellán elfoglalt helyük alapján várni lehetett, illetve ahogyan szegény Lázi ígérte.A meccs elején még be is voltak szarva mindehhez, de aztán nyilvánvaló lett nekik is, hogy kínosan lyukas a középpályánk, szélsőjátékunk egyáltalán nincsen, ráadásul talán az egész első osztályú mezőnyben mi szerezzük a legkevesebb labdát mezőnyben, biztos az nb2 keleti csoport tette be a kaput, de valahogy ez nem megy és nem megy és nem. Sokszor négyen-öten körbeálljuk az ellenfelet, de egy-két csatár kipasszolgat könnyedén, aztán meg csak futunk-futunk utánuk, teljesen reménytelenül. Mint a béelben a láki, de ez a bohócliga könyörgöm. Mák, hogy Jonatánék még minket is alulmúltak, előbb-utóbb elvagdosták, bikázták, bümbülték a lasztit a jó büdös francba, akkor meg, főleg az első félidőben, gyakorlatilag képtelenek voltunk áthozni a labdát a pályán. A szünet után valamivel lendületesebbek lettünk talán, legalábbis, ha mindenáron pozitívumot akarunk keresni ebben a mai elkúrt meccsben, akkor Schembri és Abdi lehet az, mindketten olyan dolgokat csinálták néha, ami már futballra hasonlított, sőt, egyszer-egyszer talán már az is volt. De ők is csak 10-15 percig nyomták meg, utána Abdi annyira elvesztette a fonalat, hogy még időt is húzott, Schembri meg azzal szórakozott, hogy mindenkinek nekifutott. Kurva szar, de le kell nyelni, továbbra is ócska kis középcsapat vagyunk, kiesni nem fogunk, de teljesen felesleges úttest előzésről, pláne dobogóról beszélni (bár most éppen csak nyolc pontDÖÖ, és hát végülis veretlenek vagyunk az idénDŐŐŐ), egészen egyszerűen nem vagyunk odavalók. Lehet, hogy néhány forduló alatt összeáll egy kicsit jobban ez a csapat, de a skót skótnak tudomásul kell vennie: a középpályára mindenképpen költeni kell, Doherty úgy játszik, mintha a 80-as években lenne egy SzÚR-on, Rósa egy ideig hajt, de aztán nem jön be neki semmi, teljesen elmegy a kedve, Bence barthatibiskedik, Adnan meg nem futballista sajnos. Mindentől függetlenül Kassai olyan szemét volt velünk, amilyen csak lehetett, anélkül, hogy kibasszák a vébékeretből, ez tendeciózus a rigók részéről már, jó kis szezon lesz ez is bassza meg. A hangulat pedig… na, az volt. Kb., mint újpesten, de erről a következő posztban.

 

Ahogyan én láttam

(1-es: Senki, 10-es: Puskás)

Megyeri 5 – Csizmadia 5, Tutoric 6, Balog 5, Stockley 5 – Doherty 4 – Rósa 4, Tóth 4 – Adnan 4 – Ferenczi 5, Elding 4

 

Csere: Schembri 6, Abdi 6, Lipcsei –

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: elkúrtuk doherty tóth loki fradi kassai bohócliga schembri csizmadia rósa osztályzatok piros lap ftc nyíregyháza adnan abdi

A bejegyzés trackback címe:

https://ftcsz.blog.hu/api/trackback/id/tr741835559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása