HTML

FTCszurker

Aki tunya vagy túl jószívű, az a pályán nem él meg. (Albert Flórián)

BLiga 2012/13

Fradi elsó o. bajnoki gólok (1901- )

6463 (2011.11.29.)

GA

BLiga 19. forduló: Paks - Ferencváros 1:2 Álléállé!

2010.03.20. 19:28 GreenBP

Deja vu érzésem van, sokszorosan. Ugyanazt lehet leírni erről a meccsről, mint ami a Hali elleni győzelem után már szerepelt egy posztban. Az elkeserítő játékkal elért 3 pontnak is nagyon kell örülni, különösen egy ilyen szétzilált állapotban lévő gárdának, mint amilyen a miénk. Akkor is, ha megint volt egy jó adag mákunk (a második gólunknál), és akkor is, ha mi magunk csak annyit tettünk a győzelemért, hogy a PFC-t hagytuk békésen kiszenvedni, közben meg nem játszottunk ótvar tetvesen rosszul, csak rosszul. Ezzel együtt sokat nem kellene tölteni a győztes csapat fikázásával, hiszen nincs fontosabb, mint a pontjaink, tehát nézzünk pozitívumokat. Nagyjából 10 perc után minden játékosunk megtalálta a helyét a pályán, az utolsó Doherty volt… Csizmadia beadásaiból legalább 1-1 szöglet összejön már, sőt ma lényegében gólt is szerzett a jó öreg… Kulcsár néha egészen jól játszik, ha éppen nem sértődik meg, bárkire, bármire, mondjuk a szögetzászlóra... Elding továbbra is egészségeseket sétál a gólvonal környékén, néha egy-egy labda váratlanul lepattan róla, ilyenkor örülünk… Ferenczi nem adja fel, a Tímár rajongó paksi védő sem tudta kizökkenteni, nagyon kulturáltan beverte… Aztán ennyi. Amúgy is, a világ első Paks-FTC bajnoki meccse borzalmasan hitványra sikeredett: a két csapat összesen 13 (azaz tizenhárom) alkalommal volt veszélyes az ellenfél kapujára, - fontos, hogy nem egyenként, külön-külön, hanem ketten, együtt. Siralmas az is, hogy az események jellemzően az első félidőben történtek, nekünk a mákos tészta gólon, meg Ferenczi testvér csúsztatott fejesén kívül (üvöltözős, és csapkodós emlékeim szerint) egy kurva, kanyi, szar, rohadék normális támadásunk sem akadt a szünet után. Hajtottunk, lökdösődtünk és amikor végre vezettünk, átvitt értelemben persze, kivörösödött fejjel, azt ordítottuk, hogy „időőőőő, időőőőő”.

 

Paks – FTC számokban (zárójelben az I. félidő)

 

Ajtó-ablak helyzet

Ziccer, helyzet veszélyes lövéssel

Tudatos támadás, befejezés náékül

Gól

Paks

 

6 (4)

 

1

FTC

1 (1)

3 (2)

3 (3)

2

 

 

 

Én így láttam (1-es (Senki)-től, 10-es (Puskás)-ig)

Megyeri 6 – Csizmadia 5, Tutorics 5, Balog 5, Stockley 5 – Doherty 4, Morrison 5, Kulcsár 6, Tóth 4 – Elding 5, Ferenczi 6

 

Csere:Wolfe 4, Lipcsei -

 

4 komment

Címkék: doherty fradi kulcsár bohócliga csizmadia ferenczi tímár elding osztályzatok paks ftc paks ftc 1:2

A bejegyzés trackback címe:

https://ftcsz.blog.hu/api/trackback/id/tr121855223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alibi6 2010.03.22. 06:00:25

Nem volt jobb! Ugyanolyan szar volt!!!

Dr. Kward 2010.03.22. 07:56:44

Na jó elfogadom. Két bűnrossz csapat meccsét láttuk, de jól alakult))
süti beállítások módosítása