HTML

FTCszurker

Aki tunya vagy túl jószívű, az a pályán nem él meg. (Albert Flórián)

BLiga 2012/13

Fradi elsó o. bajnoki gólok (1901- )

6463 (2011.11.29.)

GA

BLiga 20. forduló: Ferencváros - Vasas 1:1 Veretlenség BAHHH

2010.03.29. 00:45 GreenBP

Ebben az évben talán még egyáltalán nem volt olyan meccsünk, ahol ilyen szinten benyomtuk volna az ellenséget, mint ma, ez jó. A Vasas lényegében a térfelünkön sem járt, a 11-es előtti akció, meg talán 1 veszélyes kontra kivételével, 10 emberrel védekezett a saját térfelén. Valamennyi pályára kerülő Vasas játékos ütött-vágott, rugdalt, mindenkit, akit ért, egyáltalán nem lepődnék, meg ha az emelesz nagyszerű döntnökei visszanéznének néhány esetet, aztán 5-6 mérkőzésre eltiltanák Dragónert, mer hogy rohadnánk meg. Meglehet, Elding lesen volt az egyenlítő gólunk előtt, az is lehet,  bár én nem úgy láttam, hogy a rigó jól döntött a 11-esnél, akkor is idegesítő, hogy ezek a fényelnyelő organikus pályatartozékok, milyen gusztustalanul fújnak ellenünk az idén. Diszkrét ellenszélben megyünk, ja, biztos a döntnökök nevelni akarnak minket, ami ránk fér, biztos, de aljas és sportszerűtlen. Amúgy Pistánknak izenem, lesz szíves mostantól kezdve mindig pontosan az ellenkezőjét csinálni helyzetben a labdával, mint amit elsőre szeretne, akkor tán végre bemegy, mert volt álomfejese is ma, félálom, nem ment be, valahogy ilyen időket él. Szerencsére zöld az Isten, mert van nekünk egy másik kivarrt csávónk, a jó Elding, így amíg nem tiltják be a BLigában a kedélyes sétálgatást, addig ez a drága brit mindig útba ejti majd legalább egyszer az ellenség gólvonalának környékét, akkor meg tuti gól, a nyelvéről is bepattan a labda. Amúgy mekkébék beszerezhetnének egy baszom nagy vashengert nyéllel, meg egy kis homokot oszt rendbe rakhatnák már végre a gyepet, mert amellett, hogy ez így égés, beadni, meg lőni is nyilvánvalóan nehezebben lehet akkor, ha az utolsó pillanatban, hirtelen, a tempósan haladó játékos combtövéig pattan fel a gömb. Kurva szar, már megint nem nyertünk, de akkor is egy kicsit megint Fradi volt a pályán, mint Zalaegerszegen a szünetig, még akkor is, ha ma nem játszottunk jól, mint akkor. Ez ma Fradi volt.  

 Én így láttam (1-es (Senki)-től, 10-es (Puskás)-ig)

Megyeri 0 – Csizmadia 6, Balog 5, Tutority 7, Stockley 6 – Wolfe 7, Morrison 5, Doherty 6, Tóth 6 – Ferenczi 6, Elding 5.

 Csere: Rósa 6, Schembri -, Lipcsei -

 

Szólj hozzá!

Címkék: ferencváros bohócliga ferenczi 1 1 elding hajrá fradi! osztályzatok fradi vasas 1 1

A bejegyzés trackback címe:

https://ftcsz.blog.hu/api/trackback/id/tr651876357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása