HTML

FTCszurker

Aki tunya vagy túl jószívű, az a pályán nem él meg. (Albert Flórián)

BLiga 2012/13

Fradi elsó o. bajnoki gólok (1901- )

6463 (2011.11.29.)

GA

Mocskos Idők, vagy Mocskos Fradi?

2010.08.09. 20:12 GreenBP

Szarrá vertek három embert, három fradista embert. A dolog szólhatna akár ennyiről, ez bőven elég egy négysoroshoz, de randa egy hely a Föld,  Bors kiscímlap, kép nélkül. Fecsegnek a nickek mindenfélét: három kulcsfiguráról beszélnek, meccsek utáni levadászásokról, gyors és csendes, alattomos attakokról, sötét, stadionkörnyéki utcácskákban leadott ütésekről, táboron belüli hajigálásról, görögtüzek egymáshoz vagdosásáról pötyögnek.

Sokan hiszik, a dolgok összefüggnek: csapások, ellencsapások, megelőző csapások. Hónapok óta ugyanazok a nevek, nagyon jó lenne, ha most nem kerülnének elő. Még egyszer: mindez táboron belül megy. Tiszta Harlem, úgy látszik, ez így családiasan, már csak minket érdekel. Persze lehet, hogy a dolgoknak mégsincsen közük egymáshoz. Legalábbis nem minegyiknek van. Hatvannégy vármegyés rendezvényről van szó, magozott cseresznye szétkenve az egészséges fejbőrön, és azt is tudjuk , van ott fradista dögivel, ezen az alapon nem nehéz bekerülni a szórásba. Egyáltalán nem nehéz, tényleg, hát istenem, sokan vagyunk, vannak helyek, ahol meg többen. Ez így csak rákendrolmédinhángeri. Lehet. Azért én kérdezném a tekintetes vezérigazgatóságot, amennyiben valaki egy ilyen után véletlen meghal, az segíti majd valahogy a családok visszatérését kicsinyke stadionunkba? Vagy, legalább mondja már valaki, hogy ez nem az volt... Az áldozatoknak jobbulást, akárkik is!

 

 

1 komment

Címkék: szégyen fradi hool

A bejegyzés trackback címe:

https://ftcsz.blog.hu/api/trackback/id/tr342210206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mook 2010.08.10. 16:56:03

Az egyik áldozat:
kuruc.info/r/6/63985/

Más: nehezen jön be az oldal, változtattál vmit? 2-3 mp-re kifagy a böngésző (FF 3.6.8) a főoldalon, amíg betölt.
süti beállítások módosítása