HTML

FTCszurker

Aki tunya vagy túl jószívű, az a pályán nem él meg. (Albert Flórián)

BLiga 2012/13

Fradi elsó o. bajnoki gólok (1901- )

6463 (2011.11.29.)

GA

Mesék stadionokról, új tulajdonosoknak

2010.10.22. 11:13 GreenBP

A debreceni Stadion Saga még talán a miénknél is régebben íródik, de velünk ellentétben, nekik elég jó csillagállásuk van most az építkezéshez.  Maga Orr Bán, az eredetileg őslila nagyfőnök is Lokiba járt a héten és ezredikre is esküdött, esküdött, hogy hazánk stadiont rittyent hurkásföldön, had örüljön a derék, cívis emberizink. A hírek szerint, mi is szépen próbálkozunk azért, maga a nagy Kubatov közelg, ami a szurkolói kártyás sztorit is figyelembe véve egy sóhajnyit tán mókás, - tekintve, hogy a rendszert váltig ellenző szurkertársaink ésszel felfogható ellenérve éppen a személyes adatok ellenőrizhetetlen kezelésére, esetleges ferdecélú felhasználására vonatkozik. Na, ha K. úr tényleg befut, akkor kezelés lesz, az is biztos. Hej-haj, zajlik a zélet, nemrég, - igaz, még a kampányban, - Tarlós úr is nemzetcsapatázott egy hegyeset, de mindentől függetlenül vasárnap még a DMTE-pályán lesz a meccs, és az is fix, hogy mi sem viszünk még új, kedves, magyar (rész)tulajt magunkkal a flórszékekkel feltöltött díszpáholyba. 

1 komment

Címkék: video stadion orr kubatov bán loki fradi

A bejegyzés trackback címe:

https://ftcsz.blog.hu/api/trackback/id/tr112390527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erosa · http://koteny.blog.hu/ 2010.10.23. 23:13:33

A kérdés, hogy a hurkások miért kapnak puszira egy 10 milliárdos stadiont? Erre a nemzetközi szereplésre? 9 meccs 9 zakó a csoportkörökben. Ehhez stadion kell ám!
süti beállítások módosítása