HTML

FTCszurker

Aki tunya vagy túl jószívű, az a pályán nem él meg. (Albert Flórián)

BLiga 2012/13

Fradi elsó o. bajnoki gólok (1901- )

6463 (2011.11.29.)

GA

Bliga 18. forduló: Bp. Honvéd - Ferencváros 0:1 - Éljen Prukner!

2011.03.07. 11:08 GreenBP

A szezon legrosszabb játékával az idény egyik legfontosabb győzelmét húztuk be. Azokat a meccseket, amelyen érmekért jelentkezhettünk volna, minden alkalommal elbuktuk eddig, - a Loki, a Zete, sőt, egy harmadik, rendkívül ellenszenves kisvárosi csapat is elkente a szánkat. De most nem buktunk: a Honvéd ellen egy gyenge közepes első és egy gyenge gyenge második félidő is elegendő volt. Fényesség az egek urának (és a Honvédnak) ezért! Ha a hétvégén a Vidi ellen nyerni tudunk, akármilyen mocskos játékkal is, akkor már egészen komolyra fordíthatjuk a szót. Ehhez nem volna baj, ha közben jönne egy kis zsé is.

Játékosok értékelése:

1-es: Senki - 10-es: Gera

Ranilovic  - 8 - Volt egy-két bravúrja és gyorsan fejlődik: a korábbi bénázások után jó volt látni, amikor a 16-os vonaláról Csizmadiával együtt vágta ki a lasztit.

Csizmadia - 5 - Általában masszív volt, mint mindig, de csinált "vicces" dolgokat is, ezeket éppen csak megúsztuk, indításainak többsége pedig a vakvilágba szállt.

Tutorics - 7 - Kemény, határozott, előre is sertepertél, lassan olyan mint a sérülése (?) előtt.

 Balog Z. – 6 - Nagy mentései voltak, keveset hibázott, tőle ennél többet már nem nagyon várhatunk.

Maróti – 7 - Szokás szerint rengeteg labdát szerzett, ütőtt, túgott, harapott, ahogyan az ő posztján kell. Egy alkalommal döbbenetes cselt csinált és parádésan indított, - ha ezt komolyan gondolta, akkor váratlanul sok lehet még benne... 

Sztanics - 6 - Nagyon sokat dolgozott, ha mákkal is, de eldöntötte a mecset. Talán most először keltett olyan benyomást, mintha helye lenne nálunk.

Rósa D. - 3 - Dini megmutatta, milyen is az, amikor tényleg szarul játszik. Pályafutásának egyik legócskább megmozdulása volt, amikor egy felszabadító rúgása az ötösön álló Honvéd csatárt találta meg. Gagyi volt, alibi, ráadásul jó nagy bunkó is, szerencséje van, hogy nem állították ki. Gondolom, a Vidi ellen ő lesz az egyik, aki eldönti majd a meccset.

 Józsi – 4 - Őt egy átlagos szurker akkor se nagyon veszi észre, amikor jól játszik, a Honvéd ellen pedig erről szó sem volt.

Schembri - 5 - Levették a pályáról a kispesti védők, kitatóan próbált tenni ellene, de nem nagyon sikerült.

Heinz - 5 - Ha nagyon akarná, akár 10-20 percig is magánál tudná tartani a labdát, folyamatosan, ide-oda csalnkázna a pályán, perdülne-fordulna, tenné-venné, itthon ember nincs, aki ezt tudja. A passzai viszont sokszor nem jöttek be tegnap, időnként nyomozni kellett utána, egy arcoskodó hazaadásából majdnem gól lett. Messze nem játsza azt, mint tavaly, talán zavarja a csapat körül kialakult helyzet, talán családi problémák nyomasztják, talán csak a posztja nem ízlik neki. Remélem, csak az utóbbiról van szó és ő is azok között lesz, akik eldöntik a Vidi elleni meccset.

Miljkovic - 5 - Sokat van játékban, sokat fut és sokat hibázik. Megint kihagyott egy ajtó-ablak ziccert. Szorgalma, formajavulás után, nagyon nagy hasznunkra lehet.

Csere:
Tóth B. 5, Abdi 5, Adrezinho -

 

Szólj hozzá!

Címkék: ferencváros fradi bohócliga hajrá fradi! osztályzatok honvéd fradi

A bejegyzés trackback címe:

https://ftcsz.blog.hu/api/trackback/id/tr552717822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása