HTML

FTCszurker

Aki tunya vagy túl jószívű, az a pályán nem él meg. (Albert Flórián)

BLiga 2012/13

Fradi elsó o. bajnoki gólok (1901- )

6463 (2011.11.29.)

GA

BLiga 20. forduló: Győri ETO - Ferencváros 1:0 - Fotbal...

2011.03.19. 21:20 GreenBP

Feltámadásról szó sincs, se letámadásról, sem pedig bármiféle támadásról. A francnak van kedve most erről írni. Álljon itt helyette egy ismeretlen fórumozó bejegyzése, igyuk szavait:

"Na most, hogy van ez?
Magánéleti probléma miatt nem megy a foci, fizetés nélkül nem megy a foci, melegben/hidegben nem megy a foci, esőben mély a talaj, száraz pályán pattog a labda, nagy szélben nem lehet indítani, ha zárt kapus a meccs nincs hangulat, ha sok a néző akkor nagy a nyomás, ha túl puha az ellen akkor altat, ha túl kemény, akkor nem merünk játszani, ha gyengébb az ellen akkor túlságosan tömörül, ha erős akkor az a probléma.

Gyerekek, mester, szurker társaim:

Mikor megy a foci?
Mert tudomásul kell venni, hogy steril körülmények nincsenek!

Ezek a “labdarúgók” messze jobb körülmények között élnek, mint egy pék, aki ha hajnali 3-ig balhézik az asszonnyal akkor is megsüti a kenyeret, amit aztán a 10-re edzésre járó spílereink megvehetnek.

ELÉG AZ ÁLLANDÓ KIFOGÁSOKBÓL!"

 

Szólj hozzá!

Címkék: szurkolók bohócliga hajrá fradi! eto fradi

A bejegyzés trackback címe:

https://ftcsz.blog.hu/api/trackback/id/tr292754231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása