HTML

FTCszurker

Aki tunya vagy túl jószívű, az a pályán nem él meg. (Albert Flórián)

BLiga 2012/13

Fradi elsó o. bajnoki gólok (1901- )

6463 (2011.11.29.)

GA

BLiga szezonharmad értékelés: Eredményes tucatcsapat

2010.04.01. 11:32 GreenBP

A 2009/10-es tavaszi szezon első harmada lement, gondolom mindenki látta, amit látott, de talán nem felesleges statisztikai alapokra támaszkodva is következtetéseket levonni. Az első öt fordulóban veretlenek maradtunk, ez fasza, viszont figyelembe véve, hogy az eddigi ellenfeleink közül négy a mezőny második felébe tartozott, a begyűjthető pontok 60 százalékának a behúzásával nem nagyon tudunk hencegni, az biztos. A játékosok teljesítményét értékelő - persze, szubjektív - osztályzatokat elemezve is inkább zokogni kell, hiszen a csapat teljesítménye az eddig lejátszott bajnokikon összesen csak 5,2-es átlagot ért el, ami a béka segge alól éppen csak kilátszik. Durván fogalmazva, a Fradi eddig legfeljebb csak annyit árult el magáról, hogy hobbifocistáknál azért valamivel komolyabb játékosok alkotják, de csak a legutóbbi, Vasas elleni meccsen sikerült (közepes) futballcsapat benyomását kelteni. A rendszeresen játszó csapattagok közül csak Tutority játéka értékelhető egyértelműen jónak, rajta kívül a 6-os átlagot csak Kulcsárnak sikerült megközelíteni. Az alapcsapatból ők ketten, valamint természetesen a gólzsák Elding bizonyította, hogy egyértelműen a Ferencváros első csapatában van a helye, rajtuk kívül (kevés játéklehetőség miatt) legfeljebb csak reménykedésre adhat okot Schembri, Abdi és Wolfe egy-egy jobb periódusa. A keret többsége tucatjátékosként tette a dolgát, csalódást nem okozott, de sokat nem is tett hozzá, mondjuk úgy, „túllett a meccseken", míg az alapemberek közül Balog, Tóth, Doherty és Morisson, a cserejátékosok közül pedig Adnan és Shaw a minimálisnak tekinthető szintet sem teljesítette eddig tavasszal. A játékosok védelmében annyit azért érdemes megjegyezni, hogy meccsek jelentős részében diszkrét játékvezetői ellenszéllel kellett megküzdeni, és nyilván az sem segített, hogy a csapat – vezetőség – szurkolók trió tagjai közül, még így is a csapat teljesített a legjobban… Minden szinten javulnunk kell a következő meccsekre, mert egy-egy előkelőbb helyen álló, a Fradi ellen magát szokásosan felspannoló csapat ellen, akár nagyobb pofásokba is beleszaladhatunk.

 

Szólj hozzá!

Címkék: doherty tóth morrison fradi kulcsár bohócliga schembri csizmadia balog wolfe shaw elding osztályzatok adnan abdi tutority

A bejegyzés trackback címe:

https://ftcsz.blog.hu/api/trackback/id/tr91886466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása