HTML

FTCszurker

Aki tunya vagy túl jószívű, az a pályán nem él meg. (Albert Flórián)

BLiga 2012/13

Fradi elsó o. bajnoki gólok (1901- )

6463 (2011.11.29.)

GA

Nyitány: a verhetetlen konda

2012.02.27. 20:13 GreenBP

Családi körben sokan élénken vitatják, hogy a Loki elleni meccsek rangadónak tekinthetők-e egyáltalán, vagy csak egyszerű, mezei bohócliga meccseknek, amiknek, sajna, manapág (maévesség, maévtizedesség) akkor sincsen túl sok értelme, ha éppen megnyerjük őket. A magunk részéről szerényen emlékeztetnénk a kétkedő családtagokat arra, hogy jelenleg kábé a negyvenkettedik helyen vagyunk valahol, Kondásék meg az elsők. Amúgy meg, minden úgy van, ahogyan az Újonc nevű fórumozó bepötyögte volt.

"azért ez egy kicsit vicces. 2000 óta a Loki 5 bajnokságot nyert, most az idén valószínű behúzza a hatodikat is… Mi összekapartunk ugyanezen idő alatt kettőt, igaz közben 3 év alatt be kellett gyűjtenünk az összes nb2-es érmet. Közben az elmúlt 12 évben kaptunk tőlük 5-öst, 6-ost, 3-ast, mindenfélét, végignéztük, hogy BL csoport és EL csoport meccseket játszanak. Ezt mind mi csináltuk a mezőnnyel évtizedekig. A Loki a mi trónunkat bitorolja egy évtizede már, előlünk veszi meg a játékosokat, mi a rangadó, ha nem az, hogy az ő szájukat kenhetjük el???? A nem létező Vasas elleni meccsek? Az MTK (Nb2) elleni meccsek? A Honvéd (1245 szurkoló) elleni meccsek? Szerintem, bár fáj, attól még tény, a hazai bajnokságban nekünk 2-3 meccs rangadó: a Diósgyőr (tábora miatt), az Újpest (tradíció) és a Loki (trónbitorló) elleni meccsek."

 

Szólj hozzá!

Címkék: ferencváros fradi bohócliga ellenfélnéző hajrá fradi! ulloi129.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ftcsz.blog.hu/api/trackback/id/tr844217956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása