HTML

FTCszurker

Aki tunya vagy túl jószívű, az a pályán nem él meg. (Albert Flórián)

BLiga 2012/13

Fradi elsó o. bajnoki gólok (1901- )

6463 (2011.11.29.)

GA

Dzsudzsák a Fradiba igazol!

2010.11.24. 01:24 GreenBP

(Forrás: The Onion) Dzsudzsák Balázsnak, a holland PSV Eindhoven 31-szeres magyar válogatott futballistájának az átigazolása, az utóbbi hetekben, hónapokban, igencsak izgalomban tartja a nemzetközi futballszerető közvéleményt. A transfermarkt.de átigazolási szakportál a 23 éves magyar játékos értékét 10 millió euróra becsüli, de a klubhoz és a játékoshoz közelállók szerint, az eindhoveni listavezető kisebb pénzügyi gondokkal küzd jelenleg, így akár akacsonyabb összegért, talán 7-8 millió euróért is hajlandó lenne megválni, 2 rendkívül jó szezont produkáló támadójától. Az utóbbi néhány napban először az került nyilvánosságra, hogy Dzsudzsák iránt spanyol élvonalbeli klubok komolyan érdeklődnek (a hírügynökségek a Valenciát és a Sevillát hozták leggyakrabban szóba), tegnap estére viszont már úgy tűnt, az olasz Juventus lesz a befutó. Néhány helyen meg is jelent, a játékos és a zebrák között szóbeli megállapodás köttetett, a felek mindenben megállapodtak, már csak a hivatalos papírok előkészítése van hátra. Ehhez képest bombameglepetésnek számít a hír: a PSV Eindhoven és Dzsudzsák Balázs mindenben megállapodott a magyar bajnokságban jelenleg harmadik helyen álló Ferencvárossal, így Dzsudzsák gyakorlatilag már Fradi játékosnak tekinthető!

A szélső 3 évre kötelezi el magát a zöld-fehérekhez, de a megállapodás további 2 évre szóló opciós jogot is biztosít a Fradinak, ami automatikusan életbe lép, ha a klub számításai beválnak a játékossal kapcsolatban. Dzsudzsák mindezért, természetesen, európai viszonylatban is horribilisnek számító díjazást kap, a költségeket a Fradi tulajdonosa, érdekesmód, éppen tulajdoni hányadának értékesítéséből kívánja fedezni. Kevin McCabe, a Ferencváros távozóban lévő tulajdonosa az ügylettel kapcsolatban az onionpressnek elmondta: mivel tulajdoni részének eladásával, szűk három év alatt, meg tudja duplázni a Ferencvárosba fektetett 25-30 millió euróját, illő, hogy afféle távozó ajándék gyanánt, kedveskedjen valamivel a Fradi szurkolóinak is, a célnak pedig Dzsudzsák Balázs éppen megfelel. A csatár, a frissiben aláírt szerződésére hivatkozva, most még elzárkózott a hírek kommentálásától, azt azonban megerősítette, hogy jelenleg is éppen csomagol. A kontraktus értelmében Dzsudzsák Balázsnak pénteken, reggel 10 órakor kell edzésre jelentkeznie az Üllői úton, - így állapodott meg Prukner Lászlóval, a Fradi vezetőedzőjével.

 

1 komment

Címkék: dzsudzsák ferencváros psv eindhoven

A bejegyzés trackback címe:

https://ftcsz.blog.hu/api/trackback/id/tr452469428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anonymus20 2010.11.25. 20:13:46

Hú de k*rva vicces itt valaki...
süti beállítások módosítása