HTML

FTCszurker

Aki tunya vagy túl jószívű, az a pályán nem él meg. (Albert Flórián)

BLiga 2012/13

Fradi elsó o. bajnoki gólok (1901- )

6463 (2011.11.29.)

GA

Igazolások - 2010. február

2010.02.21. 10:54 GreenBP

Ha minden igaz, és nem szakad le az ég, akkor jövő szombaton végre tényleg elkezdődik a tavaszi szezon. Több helyről is hallható volt, a csapat befejezettnek tekinti az igazolásokat, több játékos érkezése nem várható, - legalábbis felnőtt, első osztályú kerethez nem jön már senki, mert hallani mindenféle 17-18 éves játékosokról, akik még szerződést fognak kapni, vagy már kaptak.

Kik jöttek és mire számíthatunk tőlük? 

Anthony Elding (Crewe Alexandra)

Az angol első és második liga környékén is serteprtélt, így szerintem negatívum, hogy az angol ötödosztályig zuhant és ott sem mindig felelt meg. Valami necc csak lehet a fiúval, bár az a tény, hogy nem ment el egy másik angol negyed- ötöd osztályú klubba, játszogatni, de tízszer-húszszor annyit keresni mint nálunk, szóval az, hogy hozzánk jött azt mutatja, hogy azért még nem adta fel, hogy profi focista karriert építsen. És hát életkora alapján (26 éves) még bőven van erre esélye, adja Isten, hogy nálunk robbantson. Ezzel együtt, bár  az edzőmeccseken "ontotta" a gólokat, lehetetlen megjosolni mire lesz képes a faszi tétmeccseken, egy teljes szezonon át. Mert nyitányként, valami olyasmire számítok tőle, mint Szenes Sanyitól anno (első meccsén egy ötös idegenben a liláknak, ő maga rúgutt, aszem 3 gólt, vagy 4-et?) Dehát neki sem volt utána sok jó meccse, sanszos, hogy ugyanígy járhatunk szegény Tonyval. Mindegy, szurkoljunk neki!

Csizmadia Csaba (Slaven Belupo)

Egészen biztos, hogy erősítés, válogatott, nemzetközi rutinnal bíró, meglehetősen jó hátvéd. Előnye, ez fontos lehet, védelemben, hogy nem "paraszt" mint mondjuk, Dragó, (már bocs, de így van, legalábbis játék közben), így kevesebb lapra számíthatunk nála. Igaz, pont ez lehet a hátránya is, nem nagyon tudom elképzelni, hogy ugyanolyan lelkesedéssel harcoljon a csapatért, mint az imént említett Dr. Agóner teszi mindig. Támadásokban is használható, szóval, gólpasszokat is várok tőle, amellett, hogy áthatolhatatlan lesz majd hátul. Szerintem, bőséggel behozza majd az árát.

Sam Stockley (Port Vale)

Na őt nem értem, bár az edzőmeccseken hajt, irányítja a csapatot, de akkor is: egyszer már egészségügyi okok miatt visszavonult, hát mi hasznunkra lehet a pályán? Az a tippem, hogy igaziból nem is játékosnak hozták, 1-2 év és vezető, vagy edző lesz nálunk. Végülis is Short is játékosként jött.

Justin Haber (Sheffield United)

OK. Így, hogy eladtunk Holczert, mindenképpen indokolható. Holczer kicsinálta magát nálunk, erről nem csak ő tehet, de akkor is. Megyeri mellé kell egy megbízható cserekapus, bár szerintem Habert meg fogja ütni a guta, ha tartósan kispadon lesz. Szimpatikus, lelkes srác, csakhát alacsony nagyon.

Tommy Doherty (Wycombe Wanderers)

Nem tom. Nekem ő is inkább "sötét lő", oké észak-ír válogatott, de hát mi az az észak-ír válogatott? Ráadásul 5 évvel ezelőtt volt kerettag. Én sokat nem várok tőle, legalábbis nem többet, mint a Jamaicaiaktól. Mindegy, szurkoljunk neki!

Andre Schembri (Austria Kärnten)

Hm... Egy kicsit felfújtnak érzem az ő leigazolását, néhányan már az új Gerzsonnak nevezik. Legyen úgy, de egyenlőre még kondija sincs, egy magyar bajnokit nem tudna végigjátszani, ezt például nem értem. De, ha csak fele annyit kihoz magából, mint Zolika annak idején, akkor nagy bajunk már nem lehet. Hajrá André!

Djordje Tutorics (Crvena Zvezda)

A meglepetés, szerintem ő bomaigazolás lehet, kár, hogy csak félévre jön kölcsönbe. Nagyon meg fogja hajtani az biztos, valami olyasmit mondhattak neki, oké öreg mutasd meg Pesten, oszt, ha ott lazázol, akkor jöhhetsz Sheffieldbe.  

 

Hogy mi várható tavasszal, megjósolhatatlan. Hogy mire lenne szükség, hogy elkezdjük lemosni végre a gyalázatot, amit az elmúlt 5-10 évben raktunk magunkra?

15 GYŐZELEM. 

Előre hát érte.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ftcsz.blog.hu/api/trackback/id/tr711777626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása