HTML

FTCszurker

Aki tunya vagy túl jószívű, az a pályán nem él meg. (Albert Flórián)

BLiga 2012/13

Fradi elsó o. bajnoki gólok (1901- )

6463 (2011.11.29.)

GA

Bliga 23. forduló: Ferencváros – Debrecen 1:0 Fereeencváróósáléééé!

2010.04.17. 01:18 GreenBP

Az vagy nekem, mi testnek a kenyér tavaszi zápor fűszere a földnek, legszívesebben ordítva szavalnám a nagy lándzsarázó sorait, mondjuk Ferenczi Pista ablaka alatt, lágy mandolincincogás mellett. Annyit fikázom őt is, meg a csapatot is, hát, amikor ilyen édesek, csak ellentételeznem kellene valahogy. Túlzás lenne mondani, hogy leigáztuk a hurkásokat, de lebrusztoltuk őket emberesen. Miért ne hihetnénk mi egalább,  hogy a hurkások azért voltak ma ilyen kutyák, mert a Ferencváros lehetetlenné tette, megtörte, ledarálta, felkoncolta őket, valósággal kiszívtuk a seggükön át e levegőt, na. Jó, az első félidő vége felé, utána meg éppen Tóth tábornok irtózatos gólja előtt, számunkra ma még kissé perverznek tűnő tempóban játszottak a jó kondások, de hála a zöld-fehér szakállú vezérszurkolónak csak néhány percig tudták ezt hozni, mi meg ekkor sem estünk szét, nem fostunk be, harcoltunk ameddig csak bírtunk. Végre nem a tábor volt a legjobb, ezért külön hódolat a csapatnak, mert szurkolást sem volt semmi ma felülmúlni.

Én így láttam (1-es (Senki)-től, 10-es (Puskás fele)-ig)

Megyeri 6 – Csizmadia 6, Tutority 7, Dragóner 6, Stockley 6 - Tóth B. 7, Doherty 5, Adnan 5, Kulcsár 5 – Elding 6, Ferenczi 6

 

Csere: Lipcsei – Schembri 6 Wolfe 5

 

1 komment

Címkék: loki ferencváros fradi szurkolók bohócliga hajrá fradi! osztályzatok fradi loki hurkások 1 0

A bejegyzés trackback címe:

https://ftcsz.blog.hu/api/trackback/id/tr651928418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása