HTML

FTCszurker

Aki tunya vagy túl jószívű, az a pályán nem él meg. (Albert Flórián)

BLiga 2012/13

Fradi elsó o. bajnoki gólok (1901- )

6463 (2011.11.29.)

GA

Bliga 25. forduló: Ferencváros – Újpest 0:1 Az a hülye akác, az!

2010.05.01. 00:42 GreenBP

Leestünk, nem túl magasról, de jó nagyot. Talán azzal mindenki egyetért, inkább Fehérváron kellett volna kikapni, ott benne is volt a meccsben rendesen, ma meg nem. Mákföldi lilák. Rósa kapufájánál majdnem rászakadt az egész kapu Balajczára, Schembri csodás lefordulásánál meg pont szögben voltam, a jó máltai egyenesen, tök egyedül vágtatott a kapu felé, akkora volt előtte, mint egy ház, csak egy icipici kapus az útban, de nem, kimaradt az is, meg egy-kettő másik is fölé, mellé, meg alá ment. Ez az idei Fradi mindörökre emlékezetes marad, legalábbis remélem, mert soha nem lehet majd elmondani a Ferencvárosra többé azt, amit az idén nagyon is: hogy nem tud gólt rúgni, nem tud támadni. Persze, a Vidi elleni mázlinkkal egy ötöst is beverhettünk volna a városszélieknek, vakuljak meg, az első félidőben nem is játszottunk rosszul. Ez is maga a csoda, hiszen középpálya nélkül ütünk végig egy teljes szezont, így aztán most már lassan a helyünkön is leszünk az idénre, visítva, de a tízben tán. Nagyon izgi lesz még ez az öt hét, tényleg. Tuboly Frigyes is vagy idióta, vagy Újpest drukker. 0:1-nél, az utolsó negyedórára, amikor letámadni kellene, és egyáltalán borzalmasan nyomni, beküld két 40 éves pasast, éppen középre, ahol az egész meccs eldől éppen. Kit érdekel ilyenkor a dicsőséges Sárosi dr., kit érdekel ilyenkor a nagyszerű Lipcsei Peti ?! És, ha Peti mégis be, akkor vajon Shaw milyen címre megy? A legtöbb meccset játszó angol Fradi játékoséra? Vagy csak azért kellett, Lipcsei nehogy egyedül érezze magát a korával? Szünet után, a kapu mögött, egy kicsit bizarrnak tűnt a buli, fáklyák, ugrándozás, kinemugrálszarújpestiééééáááááóóóóó ment legalább félóráig, de a Hajrá Fradi fel nem harsant egy pillanatra sem, úgy izomból biztosan nem, mint az elején. Furcsa volt. Bojkott? Vagy egyszerűen csak a vendég húzatta a pénzéért?

 

 Én így láttam (1-es (Senki)-től, 10-es (Gera)-ig)

Megyeri 6 – Csizmadia 5, Tutoric 7, Dragóner 6, Stockley 5 – Morrison 4, Adnan 5, Rósa 5, Schembri 6  – Elding 5, Ferenczi 4

Csere: Lipcsei 5, Abdi 7 Shaw -

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: elkúrtuk 0 1 ferencváros fradi szurkolók short bohócliga schembri shaw osztályzatok fradi újpest

A bejegyzés trackback címe:

https://ftcsz.blog.hu/api/trackback/id/tr791965696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása