HTML

FTCszurker

Aki tunya vagy túl jószívű, az a pályán nem él meg. (Albert Flórián)

BLiga 2012/13

Fradi elsó o. bajnoki gólok (1901- )

6463 (2011.11.29.)

GA

Bliga 26. forduló: Győri ETO – FTC 2:1 Halott csapat

2010.05.04. 22:50 GreenBP

Az átlagnál jobb, de zavarba hozható kapus, csak közepes, itt-ott lyukas és lassú védelem, labdaszerzésben nem rossz, de támadóerejét tekintve már-már nevetségesen komolytalan középpálya, nulla szélsőjáték, ehhez a kerethez alkalmatlan támadósor, egyfajta, ifi-kettő bonyolultságú taktika, kizárólag legendaépítésre alkalmas kispad – ez a Ferencváros 2010. tavaszán, ezek voltunk ma is, az ETO ellen. Láthatóan teljesen motiválatlan ez a csapat, bár ez nem is csoda: Tubolyék menesztésének idő előtti belengetésével, a vezetőség nyíltan beismerte az idei projekt csődjét, egyúttal kinyilvánította, hogy a továbbiakban leszarja ezt a szezont. Emer Short, legalábbis egyenlőre, semmiképpen sem edzőzseni, de egy valójában 6-7 fős keretből ki a faszom tudna normális csapatot összetákolni? Solymosi egy állat, valószínűleg vakond, de attól még ez a csapat halott.

 

 Én így láttam:

(1-es: Senki; 10-es: Gera)

Megyeri 5 – Stockley 4, Dragóner 5, Tutority 6, Alcantara 3 – Schembri 4, Doherty 5, Morrison 5,  Abdi 6 – Ferenczi 4 Elding 4

Csere: Rósa 4, Lipcsei -, Shaw -

 

Szólj hozzá!

Címkék: elkúrtuk szégyen fradi bohócliga osztályzatok eto fradi

A bejegyzés trackback címe:

https://ftcsz.blog.hu/api/trackback/id/tr411975294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása