HTML

FTCszurker

Aki tunya vagy túl jószívű, az a pályán nem él meg. (Albert Flórián)

BLiga 2012/13

Fradi elsó o. bajnoki gólok (1901- )

6463 (2011.11.29.)

GA

Bliga 28. forduló: Diósgyőr – Ferencváros 0:1 Hoztuk a nagyon kötelezőt

2010.05.15. 20:24 GreenBP

Kegyes hozzánk a sors, egy nálunk is halottabb csapatot sodort elénk ma, ráadásul annak is az ifijét. Ennek megfelelően serényen passzolgathattunk, számunkra tökéletes tempóban, azaz komótosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen. Aki elfelejtette volna, most újra felidézhette: a mi keretünk, a másodosztályra lett kitalálva, ott működik faszán, ilyenkor hiába szakad meg az ellenfél, mi vagyunk az urak. Ma is sok helyzetünk volt, naná, hogy sorra kihagytuk mindet, főleg Schembri szerencsétlenkedését volt nyomorúságos nézni, amikor a saját sarkát találta el az ötösön belül, - teljesen egyedül álldogálva, pontosabban, valamiért „eldőldögélve”. A meccs legnagyobb pozitívuma, hogy a szezon játékosa, Tutority, győztes gólt fejelt, - az most mindegy, hogy az egész nem volt 1 centire se a kaputól. Persze, szóljanak a fanfárok Lipcseipetinek is, aki ma ellegendásodott. Kb. mind a 646 meccset láttam, amin az öreg csataló a pályán fújtatott, csak ezt a legutóbbi 20-25-öt szeretném elfelejteni. Nem semmi dolog ez, tényleg, csak az idők nehezedtek el hozzá, hogy igazán ünnepélyes legyen. Éljen Lipcsei dr., vivát * 3! Hogy aztán Tóth B. mi a szart tudott ebbe az amúgy is kicsit defektes idillbe belerondítani, kinek, mit ugatott be, fogalmam nincs. Volt egy meccs, tán pont a városszéliek ellen, ott Lipcsei nem fogadta el Tóth sporttárs jobbját, amikor a tábornok titán fel akarta segíteni őt a földről. Peti rutinos róka, biztos már akkor tudta, mi jár. Nem tudom. Amúgy a joggal depis kóciak tahóbbik, erősen olvasztár része lelkesen huhogott végig, amikor a jól játszó Abdi játékba lépett, – sajnáltam, de az meglepett, hogy ennyire kiakadt. Az Üllőin néha ennél sokkal többet kap. Emellett felmerült itt egy kérdés. Mit csinálnak a fekete afrikai, rasszista futballszurkolók, ha paraszt módon meg akarják alázni az ellenfél csapatában játszó fehér spílereket? Ők is huhognak? Vagy bőgnek? Vagy hánynak?

 

Én így láttam (1-es (Senki)-től, 10-es (Gera)-ig)

Megyeri 6 – Csizmadia 5, Dragóner 6, Tutority 7, Stockley 5 – Tóth 5, Morrison 4, Adnan 5, Abdi 6 – Schembri 5, Elding 5

 

Csere: Kulcsár 5, Lipcsei -, Balog -

 

Szólj hozzá!

Címkék: ferencváros fradi lipcsei bohócliga schembri hajrá fradi! osztályzatok tutority diósgyőr fradi miskócok 646

A bejegyzés trackback címe:

https://ftcsz.blog.hu/api/trackback/id/tr422005850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása