HTML

FTCszurker

Aki tunya vagy túl jószívű, az a pályán nem él meg. (Albert Flórián)

BLiga 2012/13

Fradi elsó o. bajnoki gólok (1901- )

6463 (2011.11.29.)

GA

BLiga 14. forduló: Ferencváros - Haladás 2:1 - Mondjátok: Hurrá!

2010.11.15. 10:30 GreenBP

Ez a meccs éppen a fordítottja volt a múlt hetinek: most semmiképpen nem voltunk jobbak, mint az ellen, mégis nyertünk és ez szinte kizárólag Ranilovicnak köszönhető, - úgyhogy bil je lep fant, živijo v Sloveniji, remélem nem átbaszós román sorstársaink transzlétöre, ha mégis, akkor majd a kedves szlovén olvasók jelzik ezt bizonnyal.

Heinz végre megint gólt rúgott, jó volt látni, amikor készülődött a szabadrúgáshoz: érezni lehetett, be fogja verni, látszott a szemén, tudja hol mehet be, és tudja azt is, oda is fogja rúgni. A cseh vitéz teljesen más dimenzió, a legtöbb meccsen olyan, mintha 21 gyerek között futballozna egyetlen felnőttként, - sajnos, ez nem is tesz túl jót neki. Mintha nem akarná, hogy bármelyik kölök megsérüljön, egy kicsit visszafogja magát, a labdát sem tűzi meg annyira, nehogy megcsípjen valakit, - aki focizott már öt-hat évesek között, tudja, miről beszélek, ritka hülyén néz ki, ha az ember ilyenkor izomból odateszi magát. Bélánk is megérdemelte a gólját, mert ugyan az elmúlt hetekben csak a baj volt vele, nem kicsit hebrencs, vehemens, izgága, hogy ne mondjam, paraszt a pályán, de amúgy rengeteg labdát szerez és néha meglepően jó passzokat is ad. Rodi viszont lassan leállhatna már két góljának ünneplésével, Mr. Schembrinek meg szólni kéne, hogy a vele azonos mezben játszóknak nyugodtan lehet passzolni, ha úgy adódik, direktbe is, nem csak lepattanóból, vagy lecsúszott lövésből. Mindennel együtt, szép volt fiúk, mert inkább játszunk borzalmasan és nyerjünk, mint jó játékkal kapjunk ki, sőt, hozsanázás is kijár majd, ha Pápáról is három ponttal jövünk haza.   

1-es: Mr. Senki; 10-es: Mr. Gera

 Ranilovic 8 – Csizmadia 6, Dragóner 5, Rodenbücher 5 – Rósa 5, Maróti 6, Józsi 5, Sztanics 4 Andrezinho 4, - Schembri 4, Heinz 6

 Csere: Morales 5, Adriano 5, Tóth –

Szólj hozzá!

Címkék: video heinz ferencváros bohócliga schembri maróti hajrá fradi! osztályzatok rodenbücher ranilovic fradi hali

A bejegyzés trackback címe:

https://ftcsz.blog.hu/api/trackback/id/tr312449639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása