HTML

FTCszurker

Aki tunya vagy túl jószívű, az a pályán nem él meg. (Albert Flórián)

BLiga 2012/13

Fradi elsó o. bajnoki gólok (1901- )

6463 (2011.11.29.)

GA

Kezdődik, juhéj

2011.02.17. 15:22 GreenBP

Olyan, mintha mi Fradisták mindig ugyanarra a napra ébrednénk már vagy egy évtizede...  Mondjuk, most a Mekkéb takarodj, elég hülyén hangzik.

"Demonstráció a ferencvárosi labdarúgásért!

Kevin McCabe a mai döntésével veszélybe sodorta szeretett csapatunk további működését és bebizonyította, hogy helyi helytartójával, Szász Andrással kizárólag csak a területet akarta megkaparintani.  Holnap (2011.02.18.) ezért minden Ferencváros szurkolót várunk 18 órára a stadion elé, ahol egy demonstráción mutathatjuk meg, hogy mi, szurkolók a végsőkig kitartunk szeretett csapatunk mellett. Ezúton kérünk tehát minden drukkert, velünk szimpatizáló politikusokat, közszereplőket, régi és jelenlegi sportolókat, hogy legyenek ott a demonstráción és mutassuk meg, hogy minket nem lehet eltaposni, mi örökké létezünk! Fradi volt, Fradi lesz, míg a földön ember lesz! FSzSz és GM95" (via fradimob)

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: tüntetés szurkolók fszsz szász mccabe hool gm95

A bejegyzés trackback címe:

https://ftcsz.blog.hu/api/trackback/id/tr742668147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása