HTML

FTCszurker

Aki tunya vagy túl jószívű, az a pályán nem él meg. (Albert Flórián)

BLiga 2012/13

Fradi elsó o. bajnoki gólok (1901- )

6463 (2011.11.29.)

GA

Manócskák szedik széjjel, - közbe meg jön a szezon

2011.02.22. 13:16 GreenBP

A Ferencváros kerete 2010/11 tavaszi szezon: Kapusok: Ranilovic Haber Mester, Védelem: Csizmadia Tutoric Rodenbücher Balog Dragóner Junior, Középpálya: Rósa Maróti Andrezinho Tóth Józsi Stanic,  Támadók: Heinz Abdi Schembri Miljkovic Morales.

Senki nem jött tehát a télen, viszont távoztak vagy nyolcvanan. Ki kölcsönbe, ki végleg, - néhányan, így utólag, maradhattak vón, esetleg Kulcsár, meg Fitos, vagy Adriano. Ezzel együtt továbbra is öléggé pofás kis keret ez, lehet, az eddigi látszatbőség után, mostanra meg már egy kicsit szűkös, dehát ott van Prukner úr, megoldja. Csak 8 pontra van az arany, sérülések és formahanyatlások nélkül, (ez mondjuk kizárható, sajnos) 3 forduló alatt ledolgozható. Lenne. Ugyanis pár nappal ezelőtt, arra az egyébként is rémálomszerű kérdésre, hogy elindulunk-e az idei tavaszi szezonban, kommunikációs igazgatónk azt találta válaszolni, hogy ő nem jós. Itt tartunk. Hogy a fehér szakállú, zöld isten szakajtaná az eget mekkébre, tarlósra, kistelekire, orbánra, gyurcsányra, riebre, szászra, gertsldklre brekire, várszegire, furulyásra, a zsideszre, meg a vörösökre, a románokra, a zsidókra, a szlovákokra, a cigányokra, a maffiózókra, a rendőrökre, a buzikra, a heterókra, a libelárisokra, a fasisztákra, az ókonzervatívokra, meg az újkonzervatívokra, sőt, még a zöldekre is, - mindenkire, aki már megint szét akarja ütni a fejünket... "Olyan szar a közérzetem, hogy nem megyek le közértbe sem."

 

Szólj hozzá!

Címkék: video ferencváros bohócliga akkezdet phiai igazolások hajrá fradi!

A bejegyzés trackback címe:

https://ftcsz.blog.hu/api/trackback/id/tr152679455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása