HTML

FTCszurker

Aki tunya vagy túl jószívű, az a pályán nem él meg. (Albert Flórián)

BLiga 2012/13

Fradi elsó o. bajnoki gólok (1901- )

6463 (2011.11.29.)

GA

A lompos másik oldalán

2011.03.16. 15:57 GreenBP

Remélem, a csapat jobb állapotban van, mint mi. Tudomásul kell vennünk, nem vagyunk profi szurkolók, hogy a vereségekkel csak másnap foglalkozzunk, utána már a következő mérkőzésre koncentráljunk. Nem. Mi még most is úgy érezzük magunkat, mint akit agyonvertek, - nem csoda, hiszen valóban ez történt, szarrá vertek minket, pépesre, sőt, folyósra. 

Folyamatosan egymást piszkáljuk: bazeg, írjál már valamit, valamit a Fradiról, ez a blog a Fradiról szól, kell valami poszt, napok nem telhetnek el csak úgy, akkor végünk, meghalunk. Meghalunk, hát ez az. Mert hajrá Fradi, de hogyan?! Ha egyszer, gyanús, Fradi nincs is. Nem szombat óta nincs, nem a Videoton ellen murdeltünk meg, annál sokkal régebben. Talán már a 96-ban, amikor szétlopkodtuk a béelbevételeinket, vagy 1999/2000 körül, amikor egy dögkút lett a szponzorunk. Lehet, Furulyás bácsi nyírt ki minket végleg, vagy az, amikor 2003-ban összevertük Tökölit egy bajnoki ezüst (!) után. Az is logikus, hogy 2006-ban, a kizáráskor haláloztunk el, mert másodosztályú Fradi eleve olyan, mint az örökmozgó, nincs, nem létezik, lehetetlen. Akkor azóta minden aprólékos gonddal összerakott, majdnem valósághű mátrix, egy gigantikus holoszoba. Csak ezek a nullötök, meg nullhatok, meg egyhatok gyanúsak, apró üzemzavar, másból nem látszik, hogy mindez mű, nem igazi, valójában koporsóban fekszünk, csendesen oszladozunk, rothadunk és a földön nincsen már ember. Megtörténhet, hogy csak 2008-ban szűntünk meg, amikor Mekkéb megvett minket kilóra, esetleg csak tavaly múltunk ki, szeptember 11-én, vagy abban a pillanatban, amikor először 5000 alá esett az átlagnézőszám, - nem tudni, milyen évszám kerül majd az ánnáleszekbe. A lényeg az, hogy sanszos: mi már egy ideje nem is vagyunk. Fradi nincs. Ami az elmúlt 15 évben történik, nem más, mint színtiszta hullagyalázás. Azért büszkék még lehetünk, hiszen holtunkban is tudunk másodikok lenni, ezt csinálja utánunk valaki. Egyes városszéli csapatoknak erejük teljében se nagyon megy. És abban is hihetünk, hogy van feltámadás, mert akármilyen kellemetlen, mindjárt itt a Győr meccs, akiket színtbitorlásért kell elagyabugyálnunk.  

Szólj hozzá!

Címkék: video szégyen fradi lipcsei szurker bohócliga hajrá fradi! eto fradi

A bejegyzés trackback címe:

https://ftcsz.blog.hu/api/trackback/id/tr412744534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása