HTML

FTCszurker

Aki tunya vagy túl jószívű, az a pályán nem él meg. (Albert Flórián)

BLiga 2012/13

Fradi elsó o. bajnoki gólok (1901- )

6463 (2011.11.29.)

GA

No Piro

2011.03.31. 18:53 GreenBP

A mi országunk a legmenőbb az egész világon és nekünk van a legjobb emeleszünk is. Valamint még az is kiderül, hogy a magyar emberek némelyikének rinocéroszbőr vastagságú plezúr van az arcán, közülük sokan a magyar fotbalért tevékenykednek. És még csak 1984-et írunk.

"Az FTC Labdarúgó Zrt., természetesen a biztonság előtérbe helyezése mellett, különböző hang- és látványelemekkel gondolta emelni az évente egyszer megrendezésre kerülő rangadó színvonalát. Éppen ezért kérelmezte az MLSZ-től a szurkolók részére, ellenőrzött körülmények között, a biztonsági és hatósági előírásoknak megfelelően, a pirotechnika használatát. A Magyar Labdarúgó Szövetség Biztonsági Szabályzatának 4.9. pontja azonban kimondja: "a néző semmilyen tárgyat, pirotechnikai eszközt, élelmiszert, innivalót nem dobhat a játéktérre, sem a nézőtérre vagy a stadion egyéb építményeire, területére. A nézőtéren semmilyen hang- és fényhatást imitáló eszközt nem hozhat működésbe." Mivel kivételt nem tudtak tenni, kérelmünket nem engedélyezték." 2011. március 31. (via ftc.hu)

"Amikor bevonult a két csapat, az RBD tagjai három szektort átívelő - az MLSZ és a rendőrség által is engedélyezett - görögtűzzel ünnepelték magukat, s talán a Vidi várható győzelmét is". 2010. november 20. (via pl. dh-online.hu)

 

Szólj hozzá!

Címkék: video mlsz szégyen videoton szurkolók bohócliga hool fradi újpest piro

A bejegyzés trackback címe:

https://ftcsz.blog.hu/api/trackback/id/tr202788942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása