HTML

FTCszurker

Aki tunya vagy túl jószívű, az a pályán nem él meg. (Albert Flórián)

BLiga 2012/13

Fradi elsó o. bajnoki gólok (1901- )

6463 (2011.11.29.)

GA

Noti szerint a világ

2011.08.17. 19:59 GreenBP

Sokan nem értik most, mi történt vasárnap óta, amikor Prukner azt mondta még, hogy nem mond le a posztjáról, 2 nap múlva meg mégis. Ez itt egy Noti nevű fórumozó álláspontja, megint csak az ulloi129.hu-ról.

"hogy mi változott vasárnap óta?
Kubatovék kerek perec kijelentették, hogy továbbra sincs egy kanyi fillér sem játékosra. azt is nyugodtan el lehet felejteni, hogy az Abdi+Andrezinho duóért (a tervek szerint) kapott pénzből akárcsak egy fillért is játékosra lehet költeni, ugyanis az kell a “működésre”.
nagyjából ennyi hangzott el “hatszemközt” és ekkor mondta Prukner, hogy akkor ő ehhez nem adja tovább a nevét.
László Csaba is csak kamu. kb. annyi az esélye, mint a lottó ötösnek. se pénz nincs rá, meg neki egyértelmű garanciák kellenek arra, hogy valódi játékosokat igazolhat (amire szintén nincs egy fillér sem). erre mondta Csaba, hogy borzalmasan messze állnak egymástól a két fél (ő és a klub) elképzelései.
az egész tárgyalást csak porhintésként kezdték el Kubatovék.

valakit gyorsan be kellett dobni a közbeszédbe, hogy megnyugodjanak a szurkolók, de kb ők sem gondolják komolyan az egészet.
majd jön egy nevesincs edző, azzal a szöveggel, hogy ez a szezon már úgyis elment, majd nyáron lesz topedzőnk (meg szponzor, meg stadion, meg igazolások). közben meg lesz nagy lóf@sz. ugyanúgy nem lesz pénz semmire, ha valaki esetleg villog egy kicsit ebben a csapatban, az nyáron ismét lelép, a helyére meg kukázhat az épp aktuális balek (edző) a nevesincsek közül, már ha talál olyan hülyét, aki ingyen igazolható, ráadásul hajlandó fele annyi pénzért idejönni, mint amit Siófokon kapna. de nem baj, az épp aktuális edzőn mindig el lehet verni a port, a sok lüke meg örül neki, mint majom a farkának, mert az orránál sem lát tovább… :)
ez van.

pénz ugyan már évek óta nincs, de mikor kivették a keretből Abdit és Andrezinhot (ez is felsőbb utasításra ment, mer’ el kell adni őket), akkor még azzal hitegették, hogy lesz pénz a pótlásukra. pár nappal később meg már kerek-perec megkapta, hogy ne is álmodozzon arról, hogy lesz pénz a két játékosból.
lesznek itt még meglepetések…

csak gondolkodjatok el egy kicsit. azokat a játékosainkat akik egy kicsit is jobban teljesítenek nem tudjuk megtartani, lásd Heinz, Schembri.
a helyükre “Félixek” meg “Jovanovicsok” érkeznek. az átigazolási szezonban a legnagyobb fogásunk az az Oláh, aki igazából sehol nem tudott sztár lenni, de ő legalább egy masszív csatár volt mindenhol. (de leigazolni még őt sem tudjuk, csak kölcsönvenni)
a kicsit is jobb játékosainkat már a szezon elején el kell adnunk (Abdi, Andrezinho), mer’ nincs lóvé villanyszámlára.
gyerekek, ez katasztrófa lesz.
a felelősök persze megvannak. Abdi nem takarít a lakásában, meg Prukner rosszul igazolt (nem mintha lett volna választása, de mindegy)
a lényeg, hogy a székházban trónolók felelősségét senki se firtassa…
mer’ ugye nyilván nem az ő dolguk lenne, hogy pénz legyen a működésre…"

 

Szólj hozzá!

Címkék: ferencváros szurkolók bohócliga

A bejegyzés trackback címe:

https://ftcsz.blog.hu/api/trackback/id/tr493160998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása