HTML

FTCszurker

Aki tunya vagy túl jószívű, az a pályán nem él meg. (Albert Flórián)

BLiga 2012/13

Fradi elsó o. bajnoki gólok (1901- )

6463 (2011.11.29.)

GA

BLiga 17. forduló: ZTE – FTC 3:3 Mfffffffffffffffffffffffffffffffpgh!

2010.03.06. 18:42 GreenBP

Ez az Elding csodálatos egy pali, szaladgál a pályán, 1-2 méterre a kaputól, és bepattog róla a labda, - kéne még vagy kettő ilyen az ötödik ligából. Főleg, mert Ferenczi testvér harmatgyenge, esik-kel, már egy kicsit unalmas, bár fikázni őt nem nagyon lehet, ha nincs, valszeg még mindig Makóra járunk. Csizmadia odanyilatkozta, szeretne igazi Fradistává válni, a derék bekk ehhez a legjobb úton halad, most a heréivel védett egy bika löketet, ami igencsak gólnak tűnt ránézésre, szegény rőtfejű , sztár lesz az összes BB és CBT honlapon. Az első félidőben most is Rósát emlegettem sokszor, hogy ez az Dini, ez a játék, csináld, bravó Dénes, sőt, több alkalommal Henriknek szólítottam, fene nagy elragadtatásomban. Naná, kapott tőlem a Hali meccs után, rápirítottam egy hegyeset, összekapta magát szépen. De lehet, csak azért tűnt így, mert a szünetig amúgy is minden szép és jó volt, időutazáson vettünk részt, vissza a régi szépidőkbe. Viszonylag jól játszottunk, hatalmas adag mákunk volt, de azért kihagytunk egy rakat ajtó-ablak ziccert, a tábor énekelt, szidtuk az újpestet, plusz Zalaegerszegen továbbra is szeretnek minket, ez egyértelmű. Úgy nézett ki a móka a meccs végéig kitart, a második félidő legelején a zetés csávó szép tipp-mixes öngólt rúgott, pöcs gondolta akkor még, hogy a jó öreg BZ is benne van a buliban. Szabó játékvezető egy címeres barom, de mi meg ritka nagy seggek vagyunk, hogy ezt a meccset, idegenben, 0:3-ról nem bírtuk behúzni. Már az első percben gólt rúgunk, a második félidő legelején meg öngólhoz jutunk, hát egy ötöst, vagy egy hatost kellett volna vágni, nem foggal-körömmel küzdeni (az amúgy nem rossz) 1 pontért, - legalábbis ha kitartott volna az időutazás. Jó, Dragónerre utaznak a bírók, ez tény, de az is az, hogy ez az állat Dragó könyökkel szurkál, bármikor is ugrik fel fejelni. Van még pár ilyen hentes más csapatokban is, szóval, lehet vagy háromezer ilyen, egy szezonban, legyen akkor mindegyik kiállítás, úgy OK, még akkor is, ha szegény Dr. Agóner a büdös életben nem játszik végig egy nyomorult meccset sem többet. Beszarás a másik lap is, Morrison, ez a nyomorult hülye gyerek, belekap egy kósza, szar labdába, pedig tudnia kell, ha csak nem idióta, hogy van már egy rohadék lapja, a rigó meg eleve utazik ránk, világos, ott fog keresztbe tenni nekünk, ahol tud. Elmegy most már az Nb3-ba , hiába játszik elfogadhatóan az idő nagyobbik részében, ha 1-2 perc alatt meccsek mennek el rajta, szart se ér az egész. A csapat teljesítménye lényegében értékelhetetlen, de most a szó szoros értelmében. Az első félidőben végre nb1., aztán lényegében darabokra hullottunk, a kiállítások után. Nem tudni mi lett volna egy kicsit puhább sporival, mégis, valahogy ettől eltekintve is, érezhető volt, nem megy úgy, mint a szünet előtt, nem harapunk, nem pörgünk, nem csúszunk-mászunk, nem futunk. A picsába, bárhogy is, 3 gombócból hagytuk őket felállni! Elkúrtuk ezt, nem kicsit, nagyon.

 

 Én így láttam (1-es (Senki)-től, 10-es (Puskás)-ig)

Megyeri 5 – Csizmadia 6, Dragóner 6-2=4, Tutoric 7, Stockley 5 – Morrison 6-2=4, Kulcsár 5, Rósa 7, Doherty 5 – Ferenczi 4, Elding 7

 Csere: Adnan 4, Balog 4, Lipcsei -

 

1 komment

Címkék: elkúrtuk morrison fradi dragóner bohócliga csizmadia ferenczi rósa elding osztályzatok zte ftc 3:3 piros lap

A bejegyzés trackback címe:

https://ftcsz.blog.hu/api/trackback/id/tr11814343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rekasz 2010.03.07. 13:20:45

Hat komoly srac vagy, leallatozod Dragonert, Morrison is kap egy 'nyomorult hulyegyerek' jelzot, szep ! raadasul gondolom, hogy amugy fradista lennel !
Szedd ossze a gondolataidat, mosd ki a szadat meg iras elott es azutan probalkozz meg hasonlo tevekenyseggel, de akkor is hanyagold sokunk szeretett csapatat, a FERENCVAROS-t !
A meccsnek egy foszereploje volt, baratom, s ot Szabo Zsoltnak hivjak !
süti beállítások módosítása