HTML

FTCszurker

Aki tunya vagy túl jószívű, az a pályán nem él meg. (Albert Flórián)

BLiga 2012/13

Fradi elsó o. bajnoki gólok (1901- )

6463 (2011.11.29.)

GA

BLiga 9. forduló: Ferencváros – MTK 3:0 – még egy kicsit jobb…

2010.10.01. 22:52 GreenBP

Ma megint futballoztunk, majdnem egy teljes félidőn át, ez is valami, ráadásul mákkal is felszerelkeztünk rendesen. Nekünk majdnem minden bejött, a kékeknek meg semmi sem, a harmadik lécnél már nem is izgultam agyon magam. Szabó úr, venné meg élete utolsó sípját, lájtosan fújogatott azért ellenünk, horror, hogy Rósa szétrúgása, neki még egy szaros szabadrúgást sem ért. Kíváncsi vagyok, lesz-e most is videózgatás, meg eltiltogatás, Spori elmeszelgetés mindörökre, meg ilyenek, mert tavaly volt. Mindezzel együtt jól van, jól van, szépen kapaszkodunk, még úgy is, hogy a hírek szerint megint rémes tüneteket produkálunk. Két macska vagyunk, a Zrt. kurvanyázik a klubra és viszont, megint vannak kitiltók és kitiltottak, jönnek a dörgedelmes közlemények, újra mindenki haragszik mindenkire. Fasza…

Osztályzatok (1-es: Senki, 10-es: Gera)

Ranilovic 0 – Balog Z. 6, Csizmadia 7, Rodenbücher 6, Adriano 6 – Maróti 7, Sztanics 6 (Tóth B. 5) – Andrezinho 6, Rósa D -. (Józsi, 5), Schembri 5 – Miljkovic 6 (Abdi 5). 

Szólj hozzá!

Címkék: ferencváros bohócliga rósa hajrá fradi! fradi mtk 3:0 szabózs

A bejegyzés trackback címe:

https://ftcsz.blog.hu/api/trackback/id/tr822338369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása