HTML

FTCszurker

Aki tunya vagy túl jószívű, az a pályán nem él meg. (Albert Flórián)

BLiga 2012/13

Fradi elsó o. bajnoki gólok (1901- )

6463 (2011.11.29.)

GA

BLiga 13. forduló: ZTE-FTC 2:1 - udvarias taps...

2010.11.06. 19:45 GreenBP

Jó meccs volt... Jól játszottunk... Biztos jó munka folyik nálunk kapus poszton, de az idei szezonban a kapusaink lelkén legalább 5-6 pont szárad. A támadásaink is faszábbak lettek, de a legvégén általában a vakvilágba elrugdossuk a petjest, úgyhogy sok értelme nincsen. A tábor is prímán zengett, gondolom a zalai illetőségű sorstársaknak hála, - akiknek most szép napjai következnek, érezzünk együtt velük a nehéz időkben, - de azért a füstölős eksön nem biztos, hogy a legjobb pillanatban érkezett nekünk. Meg különben is, minek? Megvertük magunkat. Megint. Mondjuk nem is egyszerű idegenben rangadókat nyerni, ha az első 5 percben, meg a végén is mindenképpen gólt kapunk. Ehhh... 0 pont és öregapámék is beelőznek. Maróti és Haber meg két címeres ökör, - rajtuk ment el a meccs. 

Haber 2 - Balog 6, Csizmadia 7, Rodenbücher 5 - Rósa 7, Maróti 3, Józsi 5, Andrezinho 5 - Heinz 7 - Miljkovic 5, Schembri 7

csere: Adriano 5, Abdi 6, Sztanics -

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: bohócliga maróti hajrá fradi! haber zte fradi

A bejegyzés trackback címe:

https://ftcsz.blog.hu/api/trackback/id/tr742429067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása