HTML

FTCszurker

Aki tunya vagy túl jószívű, az a pályán nem él meg. (Albert Flórián)

BLiga 2012/13

Fradi elsó o. bajnoki gólok (1901- )

6463 (2011.11.29.)

GA

Hol van a pénz? Hol van pénz? Hol van a pénz?

2010.11.08. 10:44 GreenBP

Dübörög a holalóvé kampány, egyre hangosabb az ordítozás, hogy az ingatlan+focicsapat bizniszből a Ferencvárosi Torna Clubnak direkt pöttyentett csekélyke mennyiségű della (cca. 550 millkó), vajon megvan-e még, és ha nincs, (mert a nagyja nincs), akkor meg hova ment és miért, legfőképpen meg, hogy ki vitte. Én simán elhiszek mindent, amit a buszosról, a Rapid drukkerről, meg a szászokról suttognak mindenfele, elhiszem, hogy a milliárdos skót, csak egy ócska kis stróman, és abban is biztos vagyok, hogy gyorsan a seggére verünk a maradék pénznek is, nem kell hozzá még egy év sem, (jelenleg az a valószínű, mintegy két kiló vigyorog még a számlán), de azért egy-két dolgot lehet bedobni a másik serpenyőbe is tán, és bár nagyon nem értek hozzá, gondoltam dobok.

Átförszt, ez nagyon is fontos, mielőtt a Tábor kivonulna a kupameccsről, a lé nem a focicsapaté, sőt, kifejezetten a többi szakosztályra volt és van, és ebből jön máris az átszekönd: a többi szakosztálynál minimum dögivel vannak biztató jelek, - főleg a 2-3 évvel ezelőtti állapotokhoz képest.

 Férfi kézilabda (NB.1 – 9. forduló után): 2. hely

(2-3 éve nem is volt első osztályú csapatunk…)

 

Női kézilabda (NB.1 – 9. forduló után): 2. hely

(2-3 éve éppen szétesett…)

 

Női kosárlabda (NB.1 – 8. forduló után): 5. hely

(néhány évvel ezelőtt megszűnt éppen…)

 

Férfi vízilabda (NB.1 – 3. forduló után): 4. hely – veretlenül*

(itt sem rólunk szóltak a hírek…)

 

Férfi jégkorong (NB.1 – 20. forduló után): 6. hely

(mondjuk ez meg egy kicsit kopp, de nem is nagyon lehet érteni, úgy tűnt történik valami, de mégse.)

 Lehet nem a legjobb menágeri döntés, hogy a suska kamataiból való túlélés helyett, inkább a 2-3 évig tartó dőzsölés, aztán meg majd lesz valahogy elnevezésű programot nyomjuk kétszázzal (főleg, hogy már megint), és sajnos, az is nagyon valószínű, hogy mindenki lop, csal, hazudik továbbra is, meg lehúz, altat, befed. De azért, valahogy, csak vagyunk, vagyogatunk.  

 

*éppen ma vertek szarrá minket... (Vasas-FTC 15:6)

 

1 komment

Címkék: ftc hajrá fradi!

A bejegyzés trackback címe:

https://ftcsz.blog.hu/api/trackback/id/tr312433043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szpistee · http://bandf.blog.hu 2010.11.10. 17:45:43

Kevin McCabe csak azért vette meg a Fradit, hogy pénzt mosson, egy lúzer A Sheffield United is a másodosztály végén kullog, egy rendes edzőt se volt képes szerezni a kedvenc csapatának. Tavaly eladták a két legtehetségesebb játékosaikat a spursnek , a csapat abból se látott sok pénzt, hamarsoan befellegzik a csávónak...
süti beállítások módosítása